21.7 C
Județul Arad
8 septembrie, 2024

O fetiță de 11 ani a pus în alertă criminaliștii, Poliția și Jandarmeria din Arad, după ce a făcut o farsă sinistră la 112

Fata a sunat la 112 şi a pretins că este sechestrată de fostul soţ. Sursă foto: Getty Images / Tim Robberts

O fetiță de 11 ani a pus pe jar criminaliștii, poliția și Jandarmeria din Arad, după sunat la 112 și a pretins că este o femeie răpită de soț și ținută ostatică într-un beci.

Apelul a fost urmat de o întreagă desfășurare de forțe pentru a afla că, de fapt, totul a fost o farsă.

Mai exact,

a a apelat serviciul 112 şi a spus că este ținută sechestrată după ce a fost răpită de fostul soț. Mai mult ea a precizat că are 23 de ani și că se află undeva în Arad, după care telefonul s-a închis de tot și anchetatorii nu au mai putut lua legătura cu aceasta.

Imediat a fost pus în mișcare tot aparatul de anchetă al celor care urmau să dea de urma acestei femei și au ajuns într-un final să descopere că vorbim despre o fetiță de 11 ani care venise în vizită la rude la Arad, din Germania. Acolo avea domiciliul.

Fetița scosese chiar și cartela SIM din telefon și o aruncase, însă pe emailul telefonului a rămas ultima celulă accesată de către aceasta, iar specialiștii s-au dus direct la ea acasă.

Din păcate, fetiței nu i s-a putut face nimic, pentru că aceasta nu răspunde penal în fața legii, chiar dacă anchetatori au deschis un dosar de cercetare penală pentru sechestrare.

În schimb, mama copilei a primit amendă şi a fost rugată să aibă grijă de fată.

Sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/locale/copil-apel-fals-112-interventie-politie-jandarmi-criminalisti-arad-714827.html

Ultimă oră

Același autor