22.2 C
Județul Arad
4 mai, 2024

O femeie din Arad a fost prinsă în flagrant în timp ce lua 5.000 de euro mită de la o altă femeie, pentru a-i elibera soțul din arest

O femeie din Arad a fost arestată la domiciliu pentru 30 de zile, după ce a fost prinsă în flagrant în timp ce lua 5.000 de euro mită de la o altă femeie. Banii fuseseră ceruți pentru a-i elibera acesteia din urmă soțul din arest preventiv. Inculpata este cercetată acum pentru trafic de influență.

Flagrantul a avut loc marți, pe raza municipiului Arad. Cu promisiunea că va interveni pe lângă magistrați, femeia, în vârstă de 32 de ani, i-a cerut unei alte femei, al cărei soț se află în arest preventiv, suma de 5.000 de euro.

„În data de 23 aprilie, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad împreună cu polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean – Serviciul de Investigații Criminale, Secția 2 Poliție Rurală Arad și Poliția orașului Nădlac au prins în flagrant, pe raza municipiului Arad, o inculpată în vârstă de 32 de ani în timp ce pretindea suma de 5.000 de euro de la martora C.E., pentru a interveni pe lângă magistrați, în vederea eliberării din arest preventiv a soțului martorei”, se arată în comunicatul transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad.

Pe numele femeii care a pretins mita a fost deschis dosar penal pentru trafic de influență. La propunerea procurorului, inculpata a fost arestată la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile.

Editor :

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/justitie/o-femeie-din-arad-a-fost-prinsa-in-flagrant-in-timp-ce-lua-5-000-de-euro-mita-de-la-o-alta-femeie-pentru-a-i-elibera-sotul-din-arest-2770823

Ultimă oră

Același autor