5.3 C
Județul Arad
25 aprilie, 2024

O femeie de 100 de ani, din Arad, a primit o proteză pentru șold, în urma unei intervenții chirurgicale „deosebite”

O intervenţie chirurgicală de protezare de şold, la o pacientă în vârstă de 100 de ani, a avut loc, vineri, la Spitalul Judeţean Arad. Femeia a ajuns la spital după ce a căzut în locuinţa sa şi a suferit o fractură la nivelul şoldului.

Intervenţia chirurgicală deosebită a avut loc, vineri, la Spitalul Judeţean Arad.

„Intervenţie deosebită, finalizată cu succes, în urmă cu câteva minute, de către o echipă medicală a spitalului, formată din medici şi asistenţi medicali din specialităţile ortopedie şi anestezie! Dr. Bogdan Jitaru, medic specialist ortopedie şi traumatologie a efectuat o protezare de şold la o arădeancă, extrem de curajoasă, în vârstă de 100 de ani! ”, a anunţat, vineri, Spitalul Judeţean Arad, într-o postare pe Facebook.

Femeia a ajuns la spital, după ce a căzut în locuinţa sa.

„Pacienta a ajuns în Unitatea de Primire Urgenţe după ce a căzut acasă, suferind o fractură la nivelul şoldului. Medicii i-au efectuat, de îndată, investigaţiile necesare, constatând că se impune efectuarea unei intervenţii de specialitate pentru aplicarea unei proteze la şold” , au mai transmis reprezentanţii unităţii medicale.

Intervenţia a durat aproximativ o oră.

Editor :

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/sanatate/o-femeie-de-100-de-ani-din-arad-a-primit-o-proteza-pentru-sold-in-urma-unei-interventii-chirurgicale-deosebite-2363665

Ultimă oră

Același autor