29 C
Județul Arad
23 septembrie, 2023

O doctoriţă a renovat și modernizat din bani proprii un salon de la Maternitatea din Arad

O doctoriță din Arad a renovat și modernizat din fonduri proprii un salon, la Maternitatea Arad, care funcţionează ca Secţie Clinică Obstetrică- Ginecologie în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă. Medicul a plătit peste 4.000 de euro pentru lucrări și susține că și-a dorit să le ofere o bucurie viitoarelor mămici care nasc aici, potrivit Agerpres.

Dr Ioana Vornic, specialist de obstetrică-ginecologie, a dorit ca de sărbătoarea internaţională a femeilor să le ofere un cadou gravidelor care nasc la Maternitatea Arad. Salonul modernizat are două paturi şi o baie care a fost, de asemenea, modernizată.

„Ne desfăşurăm activitatea într-o clădire veche, revendicată de foştii proprietari. Eu mi-am dorit să ofer o mică bucurie, măcar pentru o parte dintre viitoarele mămici, care nasc aici. Mi-am propus şi am reuşit să modernizez unul dintre saloanele cu două paturi. Salonul este dotat cu grup sanitar propriu pentru a spori confortul pacientelor. Mă bucur că am reuşit să finalizăm aceste lucrări chiar înainte de 8 Martie, Ziua Mamei”, a spus dr Ioana Vornic, miercuri.

Lucrările au costat peste 4.000 de euro, cheltuielile fiind suportate integral de către medicul Ioana Vornic.

Editor :

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/o-doctorita-a-renovat-si-modernizat-din-bani-proprii-un-salon-de-la-maternitatea-din-arad-2275757

Ultimă oră

Același autor