0.5 C
Județul Arad
5 decembrie, 2023

Momentul în care femeia din Arad este prinsă în uși și târâtă de tramvai. Mama îşi ţinea copilul aflat într-un scaun cu rotile

O femeie a murit după ce a fost târâtă de tramvai, în timp ce încerca să o dea jos din vagon pe fiica ei, imobilizată într-un scaun cu rotile.

Imagini în exclusivitate din

ul în care femeia din Arad a murit ieri strivită au fost prezentate miercuri, la

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care aceasta a încercat să coboare din tramvai cu un cărucior în care se afla fiica sa de 12 ani, cu dizabilităţi. Vatmanul nu ar fi observat-o și a plecat cu viteză din stație, iar mama a rămas cu mâna pe cărucior, prinsă între uși, apoi s-a dezechilibrat şi a ajuns sub roţile vagonului.

Femeia a fost prinsă în ușile închise ale tramvaiului, iar apoi a fost târâtă câțiva metri, până când ceilalți călători au dat alarma și l-au anunțat pe vatman că trebuie să oprească.

Anchetatorii din Arad au prima explicaţie pentru tragedie. Aceştia au ajuns la concluzia că vatmanul a avut martorul verde, cel care indica închiderea uşilor, aprins în bord, iar asta îi permitea plecarea. Acesta a greşit însă că nu s-a uitat şi în oglinzi. În acest caz a fost deschis un dosar penal in rem, iar polițiștii continuă cercetările.

Verificările se fac deocamdată in rem pentru ucidere din culpă.

Vatmanul în vârstă de 31 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest, iar datele preliminare au arătat că acesta nu consumase alcool.

Sursa: https://jurnalul.ro/stiri/locale/tramvai-arad-femeie-carucior-fiica-dizabilitati-940444.html

Ultimă oră

Același autor