16.1 C
Județul Arad
2 decembrie, 2023

Mircea Rednic a suferit un infarct și a fost operat de urgență

30 aug 2023, 15:06

foto: UTA Arad, Facebook

Mircea Rednic (61 de ani) ar fi suferit un infarct și a fost supus unei intervenții chirurgicale.

Antrenorul a resimțit dureri în piept încă de la partida cu FCSB, iar această problemă a persistat în zilele următoare. Conducerea echipei UTA Arad a luat măsuri imediate în acest sens, conform informațiilor oferite de

UTA Arad a confirmat că antrenorul Rednic a fost supus unui control medical detaliat. Acest control a relevat că antrenorul a suferit un infarct miocardic și, în prezent, este sub supravegherea atentă a medicilor de la Spitalul Județean din Arad.

„În timpul jocului pe care echipa noastră l-a disputat cu FCSB la Arad, antrenorul principal al echipei, Mircea Rednic, a suferit un infarct miocardic. Astăzi, în urma unui control amănunțit, medicii au decis să-i monteze un stent și să-l țină sub supraveghere la Spitalul Județean, pentru următoarele zile. Rednic va reveni alături de echipă după aproximativ o săptămână, în funcție de starea medicală de la acel moment. Îi dorim multă sănătate și îl așteptăm cât mai repede alături de echipă!”, se arată pe pagina de Facebook a grupării arădene.

01 sep 2023, 10:59

Sursa: https://www.dcnews.ro/mircea-rednic-a-suferit-un-infarct-si-a-fost-operat-de-urgenta_928320.html

Ultimă oră

Același autor