1.7 C
Județul Arad
7 decembrie, 2023

Mircea Rednic a fost externat de la Spitalul Judeţean din Arad

Mircea Rednic a fost externat vineri de la Spitalul Judeţean din Arad, acolo unde a fost internat miercuri, în urma infarctului suferit în timpul jocului cu FCSB.

55 afișări

„Mircea Rednic a fost externat astăzi de la Spitalul Judeţean din Arad, acolo unde a fost internat miercuri. În urma unui infarct suferit în timpul jocului cu FCSB, antrenorul nostru principal a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală, dar şi de o perioadă de recuperare sub supravegherea medicilor”, anunţă UTA Arad.

Conform mesajului publicat de echipă, Mircea Rednic, staff-ul său, jucătorii şi clubul UTA îi mulţumesc doctorului Cristian Dină şi întregii sale echipe medicale pentru tot efortul, grija şi profesionalismul de care au dat dovadă pe toată durata ultimelor zile.

Antrenorul UTA Arad, Mircea Rednic, a suferit miercuri un infarct miocardic în timpul meciului disputat cu FCSB, anunţă clubul arădean. Medicii deciseseră să-i monteze un stent şi să-l ţină sub supraveghere la Spitalul Judeţean.

Rednic este, în prezent, antrenorul echipei UTA Arad. În cariera de fotbalist, Rednic a jucat pe postul de fundaş central. Porecla lui este „Puriul”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

astăzi, 17:33

ieri, 22:49

ieri, 21:27

ieri, 19:09

Sursa: https://www.mediafax.ro/sport/mircea-rednic-a-fost-externat-de-la-spitalul-judetean-din-arad-22113115

Ultimă oră

Același autor