19.5 C
Județul Arad
29 martie, 2024

Medicamente contrafăcute în valoare de peste 370.000 de euro, găsite la Nădlac

Medicamente contrafăcute în valoare totală de peste 370.000 de euro au fosit găsite într-un camion condus de un cetăţean german, la Nădlac II.

Sâmbătă, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, judeţul Arad, s-a prezentat la ieşirea din ţară un cetăţean german în vârstă de 39 de ani. Bărbatul se afla la volanul unei autoutilitare înmatriculate în Germania.

Poliţiştii de frontieră au săgit în compartimentul pentru marfă mai multe cutii pe care erau inscripţionate numele unor medicamente cunoscute, susceptibile de a fi contrafăcute. Şoferul nu a putut prezenta documente de provenienţă.

La cercetări, poliţiştii de frontieră au stabilit că este vorba despre 17.263 cutii cu medicamente, susceptibile a fi contrafăcute, în valoare totală de peste 370.000 de euro.

Se fac cercetări pentru punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Sursa: https://www.mediafax.ro/social/medicamente-contrafacute-in-valoare-de-peste-370-000-de-euro-gasite-la-nadlac-21711361

Ultimă oră

Același autor