16.1 C
Județul Arad
2 decembrie, 2023

Manuela Hărăbor, mesaj emoționant despre fiul ei. ”A fost mâna nevăzută care M-A SALVAT de fiecare dată”

Publicat: 05/10/2023, 11:30

Actrița Manuela Hărăbor, în vârstă de 55 de ani, și-a aniversat fiul în urmă cu câteva zile. Andrei a împlinit 33 de ani.

Manuela Hărăbor are un băiat, Andrei, care a fost diagnosticat cu

. În data de 1 octombrie, Andrei a împlinit 33 de ani.

Pe contul său de pe o rețea de soclaizare, Manuela Hărăbor a transmis un mesaj emoționant despre fiul ei, cu care are o relație cu totul specială.

Manuela Hărăbor, mesaj emoționant despre fiul ei. ”Andrei a fost și este șansa mea de nemurire”

”Sunt mama lui Andrei. Nimic altceva din ce am făcut în toată viața mea nu mă descrie atât de complet. Mama lui Andrei. De 33 de ani Andrei mă modelează în fiecare zi și aduce la suprafață tot ce este mai bun în mine, acele calități cu care ne-a înzestrat pe toți bunul Dumnezeu dintru început, și pe care le-am rătăcit cumva, din nebăgare de seamă, de-a lungul anilor. Pot spune cu mâna pe inimă că Andrei a fost și este șansa mea de nemurire, scara pe care Dumnezeu mi-a făurit-o să urc spre Cer. De multe ori am alunecat și am pășit alături, dar Andrei a fost mâna nevăzută care m-a salvat de fiecare dată” , a scris Manuela Hărăbor în mediul online.

”Prin tot ce este și prin tot ce face, prin imensa lui capacitate de a iubi, prin bucuria cu care își începe fiecare nouă zi, prin ușurința cu care își cere iertare atunci când știe că a făcut ceva greșit sau că m-a supărat în vreun fel. Andrei m-a învățat să am răbdare, să fiu generoasă, să iert și să iubesc cu adevărat. La începutul celor 33 de ani ca mamă nu pot decât să îi mulțumesc bunului Dumnezeu pentru imensul dar pe care mi L-a dat, să îl rog să mă ierte pentru tot ce aș fi putut face și nu am făcut și să ne îngăduie împreună, mamă si fiu, ani îndelungați în sănătate și putere. La mulți ani binecuvântați, Andreiul meu născut sub Acoperământul Maicii Domnului!” , a mai transmis aceasta.

Cum a ajuns să joace în ”Pădureanca”, filmul care a făcut-o celebră

cu rolul pe care l-a jucat cu decenii în urmă în filmul „Pădureanca”. Blondă, cu părul lung și un chip angelic, vedeta a făcut furori atât cu frumusețea sa, cât și talentul de care a dat dovadă. În pelicula respectivă, Manuela Hărăbor a jucat alături de doi mari actori, Adrian Pintea și Șerban Ionescu.

Manuela Hărăbor a explicat, într-un interviu, cum a ajuns să joace rolul Siminei din filmul de succs ”Pădureanca”.

”Eram în ultimul an de liceu, în clasa a XII-a. Mă pregăteam pentru Bacalaureat și apoi a venit examenul de admitere la Institutul de Teatru și Film. Am primit un telefon și am fost invitată la o probă de filmare pentru „Pădureanca”, iar după 2-3 săptămâni am fost chemată din nou. Am dat vreo 3-4 probe de filmare, ultima fiind în compania lui Șerban Ionescu și a lui Adrian Pintea. Nu mi-au spus absolut nimic vreo lună de zile.

În momentul în care mă pregăteam să-mi depun dosarul pentru admiterea la facultate, am fost sunată că am luat rolul și că trebuie să plec de urgență la Arad. A trebuit să îmi amând cu un an examenul de admitere, mai ales că domnul Mărgineanu, având temerea că sunt o fată de oraș, a ținut să mă trimită cu o săptămână mai devreme în zona Aradului, chiar în satul Zimbru, de unde era Simina, eroina nuvelei lui Ioan Slavici. M-a predat în mâna unor săteni de acolo care m-au pus la muncile câmpului și la treburi în gospodărie timp de 5-6 zile până a venit și restul echipei” , a spus celebra actriță.

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Actualitate –

05 Oct, 12:03

Sport –

05 Oct, 12:00

Știri –

05 Oct, 11:52

Ultima oră

05 Oct, 11:24

05 Oct, 11:01

05 Oct, 10:25

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/manuela-harabor-mesaj-emotionant-despre-fiul-ei-a-fost-mana-nevazuta-care-m-a-salvat-de-fiecare-data-20067556

Ultimă oră

Același autor