-0 C
Județul Arad
5 decembrie, 2023

Măcinat de GELOZIE, un bărbat a pus la cale un plan malefic. Și-a „rupt în bătaie” iubita, iar pe rivalul său l-a împușcat și înjunghiat

Sursa foto: Profimedia Images – Caracter ilustrativ

Publicat: 22/09/2023, 10:27

Un bărbat, măcinat de gelozie și temându-se că soția lui ar putea avea o relație extraconjugală, a pus la cale un plan diabolic pentru a-i pedepsi în cel mai violent mod pe cei doi.

Îngrijorat că soția sa ar putea avea o altă relație, un român care muncise în străinătate timp de mulți ani a plănuit o răzbunare sângeroasă. A decis să o urmărească pe soția sa și, în cele din urmă, pe presupusul amant al acesteia. Când a avut certitudinea că între cei doi exista o poveste de iubire, a decis să îi pedepsească în cel mai crud mod.

Martorii descriu că bărbatul îi urmărea pe cei doi de aproximativ patru ani, acuzând că amantul îi cheltuia toți banii, bani obținuți din munca sa în Germania. Întru-un acces de frustrare și disperare bărbatul nu a mai stat pe gânduri și i-a atacat pe cei doi.

Prima victimă a fost chiar rivalul său „în dragoste”. Bărbatul a l-a împușcat în cap pe amantul soției sale, dar când a văzut că acesta încă mai trăiește, a recurs la un gest și mai șocant. El a folosit o șurubelniță găsită în mașină pentru a-l înjunghia pe amant în gât.

După aceea, s-a întors împotriva soției sale, lovind-o cu brutalitate până când aceasta a leșinat. Femeia a fost găsită înjunghiată și grav rănită.

Martorii au sunat disperați la numărul de urgență 112. Echipele de ambulanță și poliție au ajuns rapid la fața locului. Oamenii legi l-au găsit pe agresor stropindu-și soția cu apă pentru a o trezi din leșin.

Cei doi răniți au fost transportați la spital, iar starea bărbatului este extrem de gravă.

Simina Roz, purtător de cuvânt al spitalului județean Arad, a declarat: „O echipă multidisciplinară din cadrul secțiilor Chirurgie Generală 1 și Anestezie și Terapie Intensivă 1 depune eforturi susținute pentru a salva viața bărbatului în vârstă de 55 de ani. Acesta a ajuns la spital într-o stare critică, cu multiple plăgi la nivelul feței și gâtului. Obiectul ascuțit care a cauzat leziunea în zona cervicală se află încă în plagă.”

Agresorul a fost reținut și va fi prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă pentru tentativă de omor. Dacă va fi găsit vinovat riscă ani grei în spatele gratiilor, potrivit Observatornews.ro.

Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, Alexandru Toșa a debutat în presă în 2020.
Începând

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Știri –

26 Sep, 10:39

26 Sep, 10:30

Emisiuni –

26 Sep, 10:07

Ultima oră

26 Sep, 09:38

26 Sep, 09:27

26 Sep, 09:19

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/macinat-de-gelozie-un-barbat-a-pus-la-cale-un-plan-malefic-si-a-rupt-in-bataie-iubita-iar-pe-rivalul-sau-l-a-impuscat-si-injunghiat-20060023

Ultimă oră

Același autor