-0 C
Județul Arad
5 decembrie, 2023

Lovitură pentru Clanul Sportivilor: Fratele liderului a fost săltat în Italia. Petrecea în celebra staţiune Portofino

Un cunoscut intelop, dat în urmărire internaţională de aproape doi ai, a fost prins în Italia. Vacanţa sa la Portofino a luat sfârşit.

La data de 31 iulie 2023, în urma schimbului de date și informații cu autoritățile din

, a fost depistat un bărbat, în vârstă de 43 de ani, urmărit internațional, căutat în baza unui mandat european de arestare emis de autoritățile române.

Acesta a fost depistat într-un local din Portofino, Genova.

Pe numele acestuia, Tribunalul Arad a emis, la data de 20 octombrie 2021, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, prin care a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare, pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Autoritățile italiene urmează să demareze procedura prevăzută pentru punerea în aplicare a mandatului european de arestare, în vederea predării.

Schimbul de date cu autoritățile italiene a fost efectuat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, prin intermediul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Biroul SIRENE.

Potrivit surselor Antena 3 CNN este vorba despre Băluș Valentin Eugen zis “Vali Nebunu” – membru al gruparii “clanul sportivilor”.

În momentul legitimării, bărbatul a prezentat un document de identitate al fratelui său, motiv pentru care se va intocmi dosar penal şi pentru “fals privind identitatea”.

Sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/justitie/membru-clanul-sportivilor-prins-italia-vali-nebunu-681893.html

Ultimă oră

Același autor