16.1 C
Județul Arad
2 decembrie, 2023

Locuri de muncă în România. Salarii între 1.300 şi 1.700 de euro pe lună

Publicat la 29 august 2023, 16:30

Sursa: dreamstime.com

Există mai multe locuri de muncă disponibile cu salarii între 1.300 şi 1.700 de euro pe lună. Angajatorii promit beneficii extrasalariale, abonamente medicale și posibilitatea de a lucra remote.

Există mai multe locuri de muncă disponibile ca analist în securitatea. Angajatorii au anunțat că salariile sunt între 1.300 şi 1.700 de euro net pe lună. Salariații vor avea

extrasalariale şi bonusuri: zile de concediu suplimentare, tichete de masă şi abonament medical la o clinică privată. Există și posibilitatea de a lucra remote.

843 de posturi vacante pentru poziţia de field service engineer sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, în regim de muncă remote şi în Braşov.

„Specialiştii în securitatea informaţiei stabilesc şi execută planuri tactice sau operaţionale în cadrul confidenţialităţii şi protecţiei datelor. Ei stabilesc obiective şi oferă rezultate care au un impact în contextul unei zone operaţionale mai largi în cadrul companiei.

Un analist în securitatea informaţiei este responsabil pentru o gamă largă de activităţi operaţionale, inclusiv, dar fără a se limita la, abordarea cazurilor complexe de confidenţialitate, investigaţiile şi întrebările persoanelor vizate, efectuarea de evaluări ale riscurilor din perspectiva confidenţialităţii şi proiectarea controalelor şi măsurilor tehnice pentru a atenua riscurile privind confidenţialitatea şi protecţia datelor.

Printre cerinţele pentru un astfel de rol se numără experienţă de lucru cu cadre şi standarde de securitate precum ISO, ISO, PCI DSS, NIST CSF, cunoştinţe despre legislaţii precum GDPR, LGPD, CCPA şi experienţă în implementarea politicilor şi procedurilor de securitate într-un mediu divers din punct de vedere tehnic. Salariul este între 1.300 şi 1.700 de euro net”, spune Ana Vişian, marketing manager,

Alte locuri de muncă disponibile

Există 890 de posturi disponibile și pentru poziţia de inginer PLC. Cele mai multe anunţuri de

pentru această poziţie sunt în județele Bihor, Arad, Prahova. Angajații care ocupă poziția de inginer PLS câștigă salarii cuprinse între 1.600 și 2.000 de euro net.

Angajații primesc și tichete de masă, prime de sărbători, abonament la servicii medicale şi stomatologice şi decontarea transportului. Experiența în programarea PLC-urilor și a roboților se numără printre principalele cerințe ale angajatorilor.

„Ei sunt specialişti în inginerie şi automatizări implicaţi în aspecte precum ingineria cerinţelor, fiabilitatea, logistica, coordonarea echipelor, testarea şi evaluarea, mentenanţă şi multe alte discipline necesare pentru proiectarea, dezvoltarea, implementarea şi dezafectarea cu succes a unui sistem.

Pentru această poziţie, oferta salarială medie este cuprinsă în intervalul 1.600 – 2.000 euro pe lună. În prezent, candidaţii potriviţi pentru această poziţie sunt la mare căutare în toată ţara. Ofertele sunt mai numeroase în judeţele Bihor, Arad, Timiş sau Prahova”, a explicat Ana Vişian, marketing manager.

Revista presei

Sursa: https://evz.ro/locuri-munca-disponibile-salarii.html

Ultimă oră

Același autor