0.5 C
Județul Arad
5 decembrie, 2023

Ipoteză șocantă în incidentul de pe Autostrada A1: Bărbatul care a căzut dintr-o DUBĂ ar fi sărit singur

Sursa foto: Captură foto – Gândul

Publicat: 29/09/2023, 09:59

Anchetatorii au lansat o nouă ipoteză în cazul incidentului dramatic petrecut pe Autostrada A1, în care un bărbat a căzut dintr-o dubiță aflată în mers pe sensul Arad-Nădlac.

O cameră de supraveghere a surprins momentul în care bărbatul pur și simplu cade din vehiculul în mișcare și se rostogolește pe banda de urgență. Dubița care circula cu viteză de peste 100 km/h a reușit să oprească abia după 200 de metri.

Victima este un bărbat în vârstă de 62 de ani, originar din Franța. Cazul este acum sub investigația poliției, iar surse din anchetă susțin că bărbatul ar fi sărit voit din autovehicul, în urma unei dispute cu prietena sa care se afla la volan.

Totul ar fi plecat de gelozia bărbatului

Conform primelor informații, femeia care se afla la volan în vârstă de 38 de ani este originară din Bulgaria. Conflictul dintre cei doi ar fi pornit pe fondul geloziei, iar bărbatul își amenința partenera cu sinuciderea. Acesta chiar ar fi deschis de două ori ușa dubiței, cu intenția de a sări, în ciuda vitezei de peste 100 km/h cu care se deplasa mașina. Cu toate acestea, de fiecare dată, partenera sa a reușit să îl traga înapoi.

A treia oară când bărbatul a deschis ușa, câinele femeii – aflat pe bancheta din spate – a încercat să sară din mașină. Femeia l-a prins în ultimul moment, dar profitând de această distragere, francezul în vârstă de 62 de ani a sărit din vehicul.

Mașina s-a oprit după 200 de metri, iar femeia a alergat să îi acorde ajutor bărbatului. Alți șoferi care au asistat la eveniment au sunat la 112.

Bărbatul a fost transportat la spital în stare gravă. „Pacientul a ajuns la noi cu multiple traumatisme, inclusiv un traumatism cranian sever, leziuni multiple și o fractură la membrul superior stâng”, a declarat dr. Cătălin Hreniuc, directorul medical al Spitalului Județean, potrivit Digi24.

Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, Alexandru Toșa a debutat în presă în 2020.
Începând

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Sport –

29 Sep, 11:12

Actualitate –

29 Sep, 11:11

29 Sep, 11:04

Ultima oră

29 Sep, 10:57

Știri –

29 Sep, 10:41

29 Sep, 10:37

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/ipoteza-socanta-in-incidentul-de-pe-autostrada-a1-barbatul-care-a-cazut-dintr-o-duba-ar-fi-sarit-singur-20064460

Ultimă oră

Același autor