23.3 C
Județul Arad
21 iunie, 2024

Ipoteză șocantă în cazul bărbatului care a căzut dintr-o dubă pe A1. Motivul pentru care s-ar fi aruncat din mașina aflată în mers

Anchetatorii au o nouă ipoteză în cazul incidentului șocant surprins pe Autostrada A1, în care

, pe sensul de mers Arad-Nădlac.

O cameră de supraveghere a surprins momentul în care bărbatul pur și simplu cade dintr-o dubiță aflată în mers și se rostogolește pe banda de urgență, în timp ce mașina se îndepărtează cu viteză și oprește abia după 200 de metri.

Este vorba despre un bărbat de 62 de ani din Franța.

Cazul este investigat de polițiști, iar surse din anchetă spun că bărbatul s-ar fi aruncat singur din mașină, pe fondul unei dispute avute cu prietena sa, care se afla la volan.

, femeia este din Bulgaria și are 38 de ani.

Cearta ar fi început din cauza geloziei bărbatului, care a amenințat că se sinucide. De două ori a deschis portiera, cu intenția de a sări, deși mașina rula cu peste 100 km/h. De fiecare dată, însă, iubita lui a reușit sa îl tragă înapoi.

A treia oara când bărbatul a deschis ușa, câinele femeii – care se afla pe bancheta din spate – a încercat să sară din mașină. Femeia l-a prins în ultimul moment, însă, profitând de faptul că iubita sa era ocupată cu patrupedul, francezul în vârstă de 62 de ani a sărit afară din autoturism.

Mașina a oprit după 200 de metri, iar femeia a alergat să-i acorde ajutor bărbatului. Alți șoferi care au văzut întâmplarea au sunat la 112, mai scrie publicația.

Bărbatul a ajuns la spital în stare gravă.

„Pacientul a ajuns la noi cu traumatisme multiple, un traumatism cranian sever, multiple escortații și o fractură de membru superior stâng”, a spus Dr. Cătălin Hreniuc, directorul medical al Spitalului Județean.

Editor :

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/ipoteza-socanta-in-cazul-barbatului-care-a-cazut-dintr-o-duba-pe-a1-motivul-pentru-care-s-ar-fi-aruncat-din-masina-2522933

Ultimă oră

Același autor