-0 C
Județul Arad
5 decembrie, 2023

Incendiu la trenul Regio Arad-Oradea. Călătorii au fost evacuați

01 sep 2023, 08:29

FOTO: Freepik

Călătorii din trenul 3331 Regio Arad – Oradea au fost evacuați după ce acesta a luat foc.

Un incendiu a izbucnit vineri dimineaţă la trenul Regio 3331 Arad – Oradea, la intrarea în staţia Oradea Vest, toţi cei 20 de călători şi personalul feroviar au fost evacuaţi, a anunţat CFR Călători, scrie Agerpres.

”CFR Călători informează că în această dimineaţă la intrarea în staţia Oradea Vest s-a produs un incendiu la trenul Regio 3331 Arad – Oradea, fiind afectate ambele automotoare. Cei 20 de călători şi personalul feroviar sunt în siguranţă, trenul fiind complet evacuat”, a transmis compania de transport feroviar, într-un comunicat de presă.

Conform sursei citate, cauzele care au generat incendiul vor fi stabilite de comisia de cercetare.

, pompierii militari au primit un apel prin care se sesiza producerea evenimentului la ora 06.25. La fața locului au fost mobilizate imediat, cinci echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Oradea cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, două autospeciale tip ABROLL , o ambulanță SMURD tip B2 și o autospecială de primă intervenție și comandă.

Echipajele de pompieri au localizat și lichidat incendiul în jurul orei 07.20, iar în momentul de față acționează pentru înlăturarea efectelor negative ale evenimentului.

Din fericire, nu au existat persoane rănite.

01 sep 2023, 10:59

Sursa: https://www.dcnews.ro/incendiu-la-trenul-regio-arad-oradea-calatorii-au-fost-evacuati_928570.html

Ultimă oră

Același autor