1.6 C
Județul Arad
7 decembrie, 2023

Imagini exclusive cu momentul în care femeia din Arad coboară din tramvai. Mama îşi ţinea copilul aflat într-un scaun cu rotile

Imagini în exclusivitate din tramvaiul în care era femeia din Arad a murit ieri strivită au fost prezentate miercuri, la Antena 3 CNN.

Sursa foto: Antena 3 CNN

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care aceasta se pregăteşte să coboare.

Tramvaiul opreşte în staţie, femeia coboară, iar vatmanul pleacă şi o trage sub roţi.

Între timp, anchetatorii din

au prima explicaţie pentru tragedie. Aceştia au ajuns la concluzia că vatmanul a avut martorul verde, cel care indica închiderea uşilor, aprins în bord, iar asta îi permitea plecarea. Acesta a greşit însă că nu s-a uitat şi în oglinzi.

În acest caz a fost deschis un dosar penal in rem, iar polițiștii continuă cercetările.

Citeşte şi:

Verificările se fac deocamdată in rem pentru ucidere din culpă.

Vatmanul în vârstă de 31 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest, iar datele preliminare au arătat că acesta nu consumase alcool.

Femeia a fost prinsă în ușile închise ale tramvaiului, iar apoi a fost târâtă câțiva metri, până când ceilalți călători au dat alarma și l-au anunțat pe vatman că trebuie să oprească.

Victima, care avea 55 de ani, a încercat să coboare din tramvai cu un cărucior în care se afla fiica sa de 12 ani, cu dizabilităţi. Vatmanul nu ar fi observat-o și a plecat cu viteză din stație, iar mama a rămas cu mâna pe cărucior, prinsă între uși, apoi s-a dezechilibrat şi a ajuns sub roţile vagonului.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean, care a preluat victima şi a transportat-o la spital, pasagera a suferit leziuni interne grave. Aceasta a murit patru ore mai târziu, la Spitalul Judeţean din Arad.

Martori ai incidentului au declarat că uşile vagonului s-au închis când femeia cobora căruciorul, iar tramvaiul s-a pus în mişcare.

Victima nu a dat drumul căruciorului şi a fost târâtă mai mulţi metri, până când a căzut pe liniile de tramvai.

Sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/locale/imagini-exclusive-moment-femeie-arad-coboara-arad-683209.html

Ultimă oră

Același autor