16.1 C
Județul Arad
2 decembrie, 2023

Grindeanu anunţă rezilierea contractului pentru drumul de legătură A1 – DN69. Ministrul, nemulțumit de mobilizarea constructorului

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunţat, marţi, la Timişoara, rezilierea contractului pentru drumul de legătură dintre A1 şi DN69 (zona Sânandrei), afirmând că nu este mulţumit de mobilizarea constructorului italian.

„Am constatat că mobilizarea constructorului este foarte slabă: progresul fizic realizat în anul 2023 este de doar 5%. Aş vrea ca această reziliere să fie considerată un exemplu de «Aşa nu!» în relaţia dintre antreprenori şi statul român!”, a declarat ministrul Transporturilor.

Întrebat de Agerpres în cât timp după rezilierea contractului va fi stabilit un nou constructor, ministrul Sorin Grindeanu a precizat că va dura aproximativ şase luni.

El a spus că nu îşi doreşte rezilieri de contracte tocmai pentru că procedurile se prelungesc şi lucrările sunt întârziate.

Ministrul a fost prezent în Timişoara pentru a vizita şantierul acestui drum, după ce a mai vizitat obiective aflate în lucru în Sălaj, Bihor şi Arad.

Editor :

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/economie/transporturi/grindeanu-anunta-rezilierea-contractului-pentru-drumul-de-legatura-a1-dn69-ministrul-nemultumit-de-mobilizarea-constructorului-2475367

Ultimă oră

Același autor