2.2 C
Județul Arad
19 martie, 2024

Gloria Buzău șu UTA au încheiat nedecis prima manșă a barajului pentru promovare / supraviețuire în Liga I

Publicat la 28 mai 2023, 17:17

Gloria Buzău și UTA au terminat fără goluri partida disputată, duminică, în Crâng, în prima manșă a barajului pentru promovarea / retrogradarea în Liga I. Jocul a fost anost, fără momente de atracție

a terminat la egalitate cu

, 0-0, duminică, pe teren propriu, în prima manşă a barajului pentru menţinerea / promovarea în Superliga de fotbal. Prima repriză a fost una animată, dar după pauză cele două echipe nu au mai reuşit să îşi creeze ocazii de gol.

Gloria Buzău și

își vor decide viitorul în confruntarea din retur, la Arad

În min. 4, Virgiliu Postolachi şi Rareş Pop au avut ocazii bune, iar Claudiu Keşeru a trimis în bară, dar s-a semnalizat ofsaid la poziţia sa. Portarul Florin Iacob a respins un şut-centrare al lui Andrei Blejdea, în min. 9.

Alexandru Boiciuc a avut două şanse mari de gol pentru buzoieni, dar în min. 14 a trimis pe lângă poartă, iar în min. 30 a nimerit bara. În min. 41, Postolachi a şutat la colţul scurt, dar portarul Denis Rusu a apărat.

În cealaltă confruntare,

o întâlnește pe FC Argeș

Manşa secundă se va juca în data de 4 iunie, la Arad. În celălalt baraj pentru Superligă se înfruntă Dinamo şi FC Argeş (prima manşă este programată să se dispute luni 29 mai, pe

Gloria Buzău – AFC UTA Arad (Stadion Gloria – Buzău 0-0

Arbitru: Andrei Florin Chivulete (Bucureşti); arbitri asistenţi: Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava), Andrei Constantinescu (Bucureşti); al patrulea oficial: Andrei Moroiţă (Ploieşti)

Arbitru video: Iulian Dima (Bucureşti); arbitru asistent video: Vladimir Urzică (Piatra Neamţ)

Observatori: Liviu Ciubotariu (Galaţi) – CCA, Daniel Miodrag Mihai (Bucureşti) – FRF.

Chindia Târgoviște și CS Mioveni sunt echipele care au retrogradat deja, la finalul sezonului, din Liga I. De partea cealaltă, din eșalonul secund, au obținut promovarea Poli Iași și Oțelul Galați. Titlul din campionatul intern a mers la Farul Constanța. Echipa lui Gică Hagi a devenit campioană pentru a doua oară, după performanța înregistrată la finalul stagiunii 2016 – 2017.

sursa: Agerpres

Revista presei

Sursa: https://evz.ro/gloria-buzau-su-uta-au-incheiat-nedecis-prima-mansa-a-barajului-pentru-promovare-supravietuire-in-liga-i.html

Ultimă oră

Același autor