8.6 C
Județul Arad
29 martie, 2024

Gest inuman la Vaslui! O femeie imobilizată la pat a fost la un pas de moarte. A fost udată cu apă și lăsată să înghețe de frig în casă

Sursa FOTO: Vremeanouă.ro

Publicat: 02/02/2023, 18:47

O bãtrânã imobilizatã la pat, în vârstã de 75 de ani, din comuna Tãtãrãni, județul Vaslui, a trecut prin chinuri groaznice, după ce un bărbat a intrat în casă peste ea și a încercat să o omoare.

Individul are 65 de ani și a pãtruns în cocioaba femeii, spunându-i cã vrea s-o omoare. A luat-o de gât, a târât-o, a lovit-o fãrã milã, iar apoi a aruncat peste ea douã gãleti cu apã, udând-o leoarcã. I-a udat inclusiv patul si plapuma. La plecare, individul a lăsat în mod intenționat ușa deschisă pentru ca frigul de afarã sã pătrundă în casă.

Femeia a avut totuși noroc, iar dimineață a fost găsită în viață de oamenii care au ajutat-o în această iarnă cu lemne si mâncare, deși în casă era la fel de frig ca și afară. Aceștia au sunat la 112, iar la fata locului a venit o ambulantã si douã echipaje de Politie.

„Fereascã Dumnezeu cum am gãsit-o! Udã toatã, ud si patul si plapuma, ea era aici, iar usa larg deschisã. Era un frig de nu puteai sta. Fãcuse pe ea de fricã, atunci când individul o strângea de gât si îi spunea cã o omoarã. Vã dati seama cum a stat femeia asta udã leoarcã, pânã dimineatã. Nu stiu cum a trãit pânã dimineatã. Mi-a spus cã a mai bãtut-o, cã e vorba de o bucatã micã de pãmânt, pe care ar vrea el sã i-o ia. Si de asta i-a promis moartea”, a spus Marin Lila, femeia care a găsit-o pe bătrână.

Ambulanta venitã la fata locului a luat-o pe bătrână și a dus-o la spitalul Husi, dar, dupã câteva ore, aceasta a fost trimisă acasă.

Se pare că totul a pronit de la o bucată mică de pământ pe care bărbatul o vrea de la bătrână.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violente si violare de domiciliu, urmând a fi efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-au produs faptele sesizate si dispunerea măsurilor legale, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Vaslui, potrivit

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Marius Tucă Show –

15 Mar, 22:31

Știri –

15 Mar, 22:24

Știri politice –

Ultima oră

15 Mar, 22:12

Actualitate –

15 Mar, 21:48

15 Mar, 21:30

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/gest-inuman-la-vaslui-o-femeie-imobilizata-la-pat-a-fost-la-un-pas-de-moarte-a-fost-udata-cu-apa-si-lasata-sa-inghete-de-frig-in-casa-19919078

Ultimă oră

Același autor