-0 C
Județul Arad
5 decembrie, 2023

Gafă de proporții în actele pentru modernizarea unui parc din Arad. Cât a plătit primăria pentru un studiu făcut despre… Craiova

Gafă de proporții în documentația plătită de Primăria Arad pentru modernizarea unui parc din oraș. În studiul geotehnic, efectuat de o firmă din județul Timiș, toate informațiile despre sol fac referire la… Craiova. Situația a fost semnalată de unul dintre consilierii locali, exact când proiectul urma să fie supus la vot, scrie

Primăria Arad și-a propus să modernizeze parcul din vecinătatea Sălii Polivalente printr-un proiect de peste 4 milioane de lei. Pentru realizarea studiului geotehnic, care va sta la baza viitoarei modernizări, autoritățile locale au apelat la o firmă din județul Timiș.

Marți, când proiectul urma să fie supus la vot în ședința de Consiliu Local, Daniela Arieta Săbău, unul dintre consilierii locali, a sesizat o gafă de proporții: în studiul geotehnic, care a costat peste 20.000 de euro, se vorbește despre solul din… Craiova.

Consiliera a cerut explicații direcției de specialitate din cadrul Primăriei Arad, care a coordonat documentația, și l-a întrebat pe reprezentant dacă a citit studiul. Atunci când acesta i-a răspuns „Da!”, Daniela Arieta Săbău i-a atras atenția că la partea de analiză a solului nu există nicio referire la cel din Arad, ci întreaga prezentare este despre Craiova.

Vizibil încurcați de situație, reprezentanții Primăriei au încercat să se eschiveze. „E doar un exemplu”, ar fi spus aceștia, citați de presa locală. Consiliera le-a explicat, însă, că întreaga analiză vorbește despre Craiova și că este inacceptabil ca un studiu care a costat peste 20.000 de euro să conțină o asemenea greșeală.

Din cauza gafei scoase la iveală, consilierii au hotărât retragerea proiectului de pe ordinea de zi, până la o clarificare ulterioară.

Editor :

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/gafa-de-proportii-in-actele-pentru-modernizarea-unui-parc-din-arad-cat-a-platit-primaria-pentru-un-studiu-facut-despre-craiova-2442279

Ultimă oră

Același autor