1.6 C
Județul Arad
7 decembrie, 2023

FOTO O femeie de 49 de ani s-a dezbrăcat și s-a întins goală la soare, într-un parc din Arad. Trecătorii au chemat poliția

O femeie în vârstă de 49 de ani a stârnit revolta arădenilor după ce s-a dezbrăcat și s-a întins goală la plajă într-un parc din oraș. Trecătorii au sunat la 112, iar polițiștii au amendat-o.

Incidentul a avut loc luni după-amiază, într-un parc de pe Calea Aurel Vlaicu, din municipiul Arad, situat în faţa unui bloc şi lângă o zonă pietonală.

„Aflat în cartierul Aurel Vlaicu, un echipaj din cadrul Serviciului Ordine Publică, Circulaţie şi Parcări 2 a surprins-o pe L.F., în vârstă de 49 de ani, cu domiciliul în Caracal, judeţul Olt, pe jumătate dezbrăcată, într-un părculeţ din faţa unui condominiu. Respectiva se afla în imediata vecinătate a unei zone utilizate pentru traficul pietonal, motiv pentru care expunerea zonelor intime către razele soarelui a şi determinat reacţia indignată a trecătorilor. L.F. le-a comunicat poliţiştilor locali că tocmai a sosit cu trenul în municipiul Arad, unde se află în tranzit, intenţionând să ajungă în cursul zilei în Timişoara, în căutarea unui loc de muncă. După ce a servit masa la un supermarket din proximitate, aceasta a ales să se relaxeze pe un spaţiu verde din strada Fulgerului, în forma documentată de poliţiştii locali”, a transmis Primăria Arad, printr-un comunicat de presă.

Femeia le-ar fi spus poliţiştilor locali că în Caracal obişnuia să facă astfel plajă fără să fie amendată vreodată. La Arad, a primit o amendă în sumă de 400 de lei.

„Conform legislaţiei în vigoare, suma plătită de contravenientă se va face venit la unitatea administrativ-teritorială unde are domiciliul şi unde, conform propriilor afirmaţii, a făcut plajă de maniera menţionată fără a fi sancţionată”, a precizat Primăria Arad.

Editor :

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/foto-o-femeie-de-49-de-ani-s-a-dezbracat-si-s-a-pus-goala-la-soare-intr-un-parc-din-arad-trecatorii-au-chemat-politia-2473665

Ultimă oră

Același autor