1.6 C
Județul Arad
7 decembrie, 2023

Eli Lăslean și Violeta Bănică, culisele unui inedit proiect de modă, artă și frumusețe / Întâlnire cu arta – VIDEO

18 aug 2023, 11:46

Eli Lăslean și Violeta Bănică

Sâmbătă, ora 13:00, aveți „Întâlnire cu arta”, pe Spectacola și DC News.

„Întâlnire cu arta”, emisiune difuzată în fiecare sâmbătă la Spectacola și DC News, este întâlnirea dumneavoastră cu lumea fascinantă a teatrului, a filmului și a tuturor formelor de artă, prin ochii și poveștile unor invitați de seamă. O oră în care vă invităm să vă desprindeți de cotidian și să pășiți în lumea artiștilor, să le aflați poveștile, să le cunoașteți munca și să vă lăsați inspirați de frumos și emoție.

Georgiana Ioniță Toader, gazda emisiunii, își propune ca în fiecare săptămână să vă surprindă cu poveștile invitaților ei, dar și să vă deschidă apetitul pentru artă.

Săptămâna aceasta, Eli Lăslean, designerul preferat al Primei Doamne, și Violeta Bănică, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr, vin în platoul Spectacola și DC News, pentru a vorbi despre proiectul Ellis Cool – Discover Yourself.

Eli Lăslean a deschis un centru educativ la Arad – ELLIS Hub fashion design, care a avut deja primele grupe de absolvenți. Violeta Bănică i-a fost alături celebrului designer în tot acest demers, în calitate de ambasador al proectului.

120 de copii și tineri au fost inițiați gratuit în modă, arte și meserii, la Arad. Cursanții au învățat, timp de 4 săptămâni, cum să își dezvolte stilul personal, design vestimentar, pictură, cusut manual, croșetat, tricotat, modeling, educație financiară și bune maniere.

Întâlnirea generațiilor

Invitate în platoul Spectacola și DC News, Eli Lăslean și Violeta Bănică vor vorbi despre importanța artei în dezvoltarea tinerilor, despre meseriile care „nu mai sunt la modă”, despre creativitate, frumos, dar și despre cum a fost întâlnirea lor cu arta.

Eli Lăslean a făcut din pasiunea pentru frumos o carieră de succes. Casa de modă Ellis are peste 30 de ani de activitate și continuă să rămână unul dintre cei mai apreciați designeri vestimentari din România. Numele ei este legat de personalități marcante ale României. De 7 ani se ocupă de vestimentația Primei Doamne, fiind responsabilă de aparițiile impecabile pe care le presupune statutul acesteia. A creat pentru aceasta aproximativ 50 de ținute. De asemenea, și alte celebrități s-au lăsat pe mâna ei.

„Iubesc frumosul! L-am căutat mereu, iar atunci când nu l-am găsit, l-am inventat!” – Eli Lăslean

Violeta Bănică provine dintr-o familie de artiști, însă, deși visează la un viitor academic și își dorește să studieze Dreptul, adolescenta dezvăluie că este pasionată de artă în toate formele ei și încurajează tinerii, indiferent de planurile pe care le au în carieră, să se îndrepte către artă și creativitate.

Nu ratați emisiunea „Întâlnire cu arta”, de sâmbătă, 19 august, ora 13:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV.

23 aug 2023, 12:39

Sursa: https://www.dcnews.ro/eli-laslean-si-violeta-banica-culisele-celui-mai-inedit-proiect-de-moda-arta-si-frumusete-intalnire-cu-arta-video_926714.html

Ultimă oră

Același autor