0.5 C
Județul Arad
5 decembrie, 2023

El este bărbatul DECAPITAT în timp ce se dădea cu skijet-ul pe lac. Marius se pregătea să devină medic stomatolog

Sursa FOTO: wallpaperflare.com

Publicat: 21/08/2023, 12:14

Marius Riviș este bărbatul care a murit decapitat în timp ce se dădea cu skijet-ul pe un lac. El avea 29 de ani și se pregătea să devină medic stomatolog.

Acrobațiile pe skijet erau marea lui pasiune, spun apropiații.

Cum s-a întâmplat totul

Împreună cu niște prieteni, a pornit să găsească un lac, undeva în apropierea casei, ca să se dea cu skijet-ul. Așa a ajuns la balastiera din Arad, însă lacul artificial nu era amenajat pentru distracţie.

Cumva, ei l-au convins pe paznic să le dea voie pe lac.

Într-un moment de neatenție, Marius a intrat cu mare viteză direct într-un cablu întins peste apă. A fost decapitat pe loc, sub privirile șocate ale prietenilor.

Împreună cu el pe

se mai afla o tânără de 22 de ani, care a fost rănită.

Accidentul a avut loc pe lacul balastierei din zona localităţii Zăbrani, în Arad.

Dan Codrean, primarul din Zăbrani, spune că balastiera „ nu este amenajată pentru aşa ceva. Este o excavaţie pe un teren privat ”.

„ În timpul navigării, skijetul a intrat în coliziune cu un cablu metalic ancorat de la un utilaj până pe malul lacului. În urma impactului, bărbatul de 29 de ani a fost decapitat, iar tânăra a fost rănită uşor, la prima vedere, fiind transportată la spital. Fata are răni uşoare la cap şi la o mână, însă cumplitul accident a lăsat-o în stare de şoc. Este motivul pentru care medicii au considerat că are nevoie de internare ”, a declarat Claudia Iuga, de la

Despre Marius Riviș, fiul unui cunoscut medic stomatolog din Timiş, se știe că se pregătea să-i calce pe urme tatălui, alegând aceeași meserie. El tocmai terminase Facultatea de medicină dentară.

„ Era un băiat extraordinar de liniştit, avea mult bun simţ. Era pasionat de acest sport, dar nu neapărat de adrenalină. Toată comunitatea este şocată, toţi cei din Dumbrăviţa care l-au cunoscut sunt în stare de şoc ”, a declarat Alina, o prietenă de familie, pentru Antena 1.

Cazul este anchetat de oamenii legii, care au deschis un dosar de ucidere din culpă.

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Știri –

01 Sep, 11:54

Știri externe –

01 Sep, 11:47

Știri politice –

01 Sep, 11:45

Ultima oră

01 Sep, 11:30

01 Sep, 11:23

01 Sep, 11:20

Sursa: https://www.gandul.ro/social/el-este-barbatul-decapitat-in-timp-ce-se-dadea-cu-skijet-ul-pe-lac-marius-se-pregatea-sa-devina-medic-stomatolog-20037566

Ultimă oră

Același autor