16.1 C
Județul Arad
2 decembrie, 2023

El este Alin, medicul ginecolog înecat într-un lac de acumulare din Caraș-Severin. S-a scufundat fără ca măcar să ceară ajutor

Medicul Alin Popescu, un medic ginecolog de la Spitalul județean de urgență din Deva, a murit după ce s-a înecat în apele unui lac de acumulare.

Sursa foto: Caroll Med Hunedoara

Bărbatul în vârstă de 31 de ani s-a

în apele lacului Gozna din Munții Semenic.

Apropiații săi, cu care tânărul a plecat duminică, din Timișoara, pentru a se relaxa pe malul lacului de acumulare din județul Caraș-Severin au observat dispariția medicului, după ce acesta intrase în lac, și au sunat la 112.

„Duminică, 23 iulie, în jurul orei 16:00, prin apel la numărul unic pentru apeluri de urgență 112, s-a solicitat ajutorul pompierilor militari pentru căutarea unui bărbat, posibil înecat în lacul Văliug (la ponton Casa Baraj). La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Reșița, cu o autospecială de primă intervenție și comandă și cu o barcă de salvare. Până la această oră, persoana nu a fost găsită.

Echipajul de pompieri continuă căutările cu barca la suprafața apei. În sprijin, au fost solicitate echipaje specializate din județele învecinate Arad și Hunedoara“, informa Inspectoratul pentru Situații de Urgență ISU Caraș-Severin.

Pentru scoaterea trupului său din ape au fost solicitate și echipajele de scafandri.

Citeşte şi:

Alin Popescu a lucrat ca medic ginecolog la Spitalul județean de Urgență din Deva. Cadre medicale din Hunedoara și Orăștie, foști colegi ai tânărului, au transmis mesaje de condoleanțe.

„Cu nespusă tristeţe, vă anunțăm trecerea în nefiinţă a colegului nostru, Dr. Alin Popescu. Cu recunoştinţă pentru bucuria de a te fi cunoscut şi inimi îndurerate pentru pierderea noastră”, a anunțat CarollMed – Hunedoara.

Sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/locale/medic-ginecolog-alin-popescu-inecat-681175.html

Ultimă oră

Același autor