0.5 C
Județul Arad
5 decembrie, 2023

După ce s-a distrat la Untold, ministrul Justiției ignoră cazul ”Gheboasa”

Publicat la 11 august 2023, 22:41

Alina Gorghiu s-a distrat la Untold. Sursa foto: Alina Gorghiu

Unul dintre VIP-urile care au fost prezente la festivalul Untold, de la Cluj Napoca, a fost și ministrul Justiției, Alina Gorghiu. De menționat că trapperul Gheboasa a fost amendat cu 1.000 de lei, pentru promovarea unui mesaj rasist, al unul cântec interpretat la festivalul Untold.

Ministrul Justiției a refuzat să comenteze cazul trapperului Gheboasa, care a fost amendat de

, cu suma de 1.000 de lei pentru promovarea unor mesaje cu caracter rasist.

Alina Gorghiu a spus că educația tinerilor se face în familie sau la școală, iar ”compasul moral” al acestora ține chiar de ei.

„Eu nevrând să comentez cazul punctual, o să vă spun că generaţiile din şcoli de astăzi au expunere extraordinar de mare la o varietate de surse de informaţii cum eu nu am avut-o, de exemplu. Accesul meu la informaţii, la vârsta lor, era limitat. Ca să ţii cumva un echilibru între informaţiile care de multe ori sunt toxice în spaţiul online şi nu numai va trebui să fim foarte atenţi la partea de educaţie în familie”, a comentat Gorghiu.

Educația de acasă este importantă

și fost președinte interimar al Senatului României, Alina Gorghiu le-a mai spus jurnaliștilor de la

, unde a susținut o conferință de presă, că are doi băieți mici, de cinci, respectiv șapte ani, și este foarte atentă la educația acestora.

De asemenea ministrul a mai spus că minorii trebuie să știe sp facă față la orice feld e provocări, dar și să discearnă în legătură cu mesajele pe care le primesc.

„Eu am doi băieţi, unul de 7 ani, unul de 5 ani, şi sunt foarte preocupată de maniera în care ei vor interacţiona cu diverse momente. Vor intra, nu ştiu, în diverse conjuncturi, vor avea destule provocări. Nu poţi să îi protejezi de fiecare, dar dacă pregătirea lui de acasă şi educaţia lui de acasă este una sănătoasă, atunci cred că se va descurca bine şi la un concert”, a mai declarat Alina Gorghiu.

Alina Gorghiu s-a distra la Untold

Printre VIP-urile de la Untold s-a numărat și ministrul Justiției, Alina Gorghiu. Aceasta a postat mai multe fotografii pe contul său de socializare, dar și un mesaj de mulțumire pentru deputatul PNL de Cluj, Sorin Moldovan.

Politicianul a fost foarte interesată de performanțele câinelui Șuier, care este specializat în depistararea drogurilor, și a stat minute bune de vorbă cu polițistul care îl are în grijă.

”Mulțumesc, Sorin Moldovan. Ești super gazdă la Untold. MAI – mi-a făcut plăcerea să cunosc vedeta Șuier, spaima drogurilor”, a scris Gorghiu.

Revista presei

Sursa: https://evz.ro/untold-ministrul-justitiei-cazul-gheboasa.html

Ultimă oră

Același autor