15.5 C
Județul Arad
28 martie, 2024

Dispariție FULGERĂTOARE. A murit o jurnalistă din Arad: „Monica, ai plecat atât de discret. Erai cea mai entuziastă dintre noi”

Jurnalista Monica Găicean a murit / Sursa foto: Special Arad

Publicat: 15/03/2023, 12:17

A murit jurnalista Monica Găicean, iar foștii colegi au trimis un mesaj tulburător după trecerea sa în neființă. „Drum lin printre îngeri, Moni! Ai plecat atât de discret. Erai cea mai entuziastă dintre noi”, scriu ei.

„În urmă cu exact 20 de ani, mulți dintre noi eram colegii tăi, Monica, la ziarul Agenda Zilei. Au fost începuturile tale în

, o meserie pe care ai îndrăgit-o atât de mult dar după câțiva ani de presă ai ales o altă cale.

Erai cea mai tânără dintre noi, dar și cea mai entuziastă. Însuflețeai încăperea atunci când intrai debordând de energie și nu exista un subiect la care tu să nu sari și să exclami: „V reau să mă ocup eu de el! ”

Erai dedicată și doreai să-ți urmezi visul. Nu ne-am fi gândit niciodată că astăzi vom scrie despre tine la trecut. După câțiva ani de jurnalism ai ales să intri în lumea imobiliarelor și, ca și în presă, te-ai dedicat cu totul și în acest domeniu. Zâmbetul tău, energia ta, dar și corectitudinea pe care ai moștenit-o de acasă au fost mereu „arme” cu care i-ai convins tot timpul pe cei din jur”, scrie redacţia

„Te-ai retras în liniște și ai plecat atât de discret, atât de tânără”

„În ultimii ani ne-am întâlnit destul de des, prin tot felul de locuri, Aradul fiind atât de mic. Tu erai aceiași, iar anii care au trecut peste noi nu te-au schimbat deloc. Aceiași frumusețe exterioară și interioară, același zâmbet, și mereu câte o poveste amuzantă.

Astăzi, însă,

atunci când am aflat că nu mai ești, că în weekendul care a trecut, în loc să ieși în oraș, ai părăsit această lume. Te-ai retras în liniște și ai plecat atât de discret, atât de tânără…

Monica Găicean, vei rămâne pentru noi toți care te-am cunoscut o colegă minunată, un om dedicat și sufletist, un om care ai visat și ai trăit frumos.

Drum lin printre îngeri, Moni!”, transmit foștii colegi ai jurnalitei.

Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010.

Ulterior,

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Actualitate –

20 Mar, 16:39

20 Mar, 16:30

Comunicate de presă –

20 Mar, 16:20

Ultima oră

Știri –

20 Mar, 15:38

20 Mar, 15:35

20 Mar, 15:26

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/a-murit-jurnalista-monica-gaicean-ai-plecat-atat-de-discret-19943070

Ultimă oră

Același autor