9.8 C
Județul Arad
18 aprilie, 2024

Dinamo, emoții la promovare după 6-1 în tur! Sărbătoare la Mioveni: „Dacă nu crezi, miracolele nu se întâmplă” | VIDEO

Publicat: 04/06/2023, 07:56

Dinamo a tras serios în returul cu FC Argeș pentru a obține promovarea în prima ligă după doar un an de pribegie în eșalonul secund.

Dinamo, emoții la promovare după 6-1 în tur! „Dacă nu crezi, miracolele nu se întâmplă”

La capătul returului FC Argeș – Dinamo 4-2 (5-8 la general), fanii alb-roșilor au invadat terenul și au petrecut alături de jucătorii lui Ovidiu Burcă.

Tofan, Jakolis și Arnold Garita, cu o dublă, au fost marcatorii lui

, pe Stadionul Orășenesc Mioveni. De partea cealaltă, golurile lui Dinamo au fost înscrise de Ghezali și Pop. Andreas Calcan a lăsat-o pe FC Argeș în 10 oameni din minutul 55, când a văzut al doilea cartonaș galben din partea lui Sebastian Colțescu, pentru un fault de neînțeles comis la mijlocul terenului.

FC Argeş,

, a retrogradat în anul în care va împlini 70 de ani de existenţă (6 august). Piteştenii au plătit un preţ scump pentru erorile manageriale, la nivelul băncii tehnice şi al conducerii executive, cu trei antrenori în acest sezon (Andrei Prepeliţă, Marius Croitoru, Bogdan Vintilă) şi cu mulţi jucători străini de valoare modestă aduşi.

Ce a spus Bogdan Argeș Vintilă

“Am terminat un an dificil, pe care ni-l doream altfel. Am făcut tot ce a depins de mine să redresez situaţia. Am mai avut o şansă, din păcate nu am ştiut să profităm de ea. Am pierdut pe mâna noastră.

Trebuie să facem o analiză a tot ceea ce s-a întâmplat, o evaluare a lotului, trebuie să tragem linie şi să începem reconstrucţia. Trebuie să ne scuturăm de praf, pentru că am fost cam tăvăliţi în acest sezon, să ne ridicăm şi să învăţăm din greşeli”, a spus Vintilă.

Ce a spus Ovidiu Burcă de la Dinamo

“Este una dintre cele mai frumoase înfrângeri din viaţa mea. Suntem aici datorită lor, datorită unor nebuni care indiferent prin ce a trecut clubul ăsta nu au abandonat. Băieţii ăştia au fost fantastici.

Dacă nu crezi, miracolele nu se întâmplă. Oricât a fost de greu nu am renunțat. Odată ce am găsit conexiunea cu suporterii a fost magie. Mă felicit până la urmă şi pe mine, şi eu am trecut prin foarte multe ca să ajung aici”, a spus Burcă.

În cealaltă confruntare de baraj se întâlnesc Gloria Buzău şi UTA Arad. În tur, scorul a fost 0-0. Returul are loc duminică, de la ora 21.00, la Arad.

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Marius Tucă Show –

09 Jun, 00:41

HOROSCOP –

09 Jun, 00:00

Actualitate –

08 Jun, 23:56

Ultima oră

08 Jun, 22:59

Știri –

08 Jun, 22:52

08 Jun, 22:32

Sursa: https://www.gandul.ro/sport/dinamo-emotii-la-promovare-dupa-6-1-in-tur-daca-nu-crezi-miracolele-nu-se-intampla-19990623

Ultimă oră

Același autor