15.7 C
Județul Arad
28 martie, 2024

Dinamo, ca și PROMOVATĂ în Superliga după un scor de tenis cu FC Argeș! Când va avea loc revanșa din Trivale

Publicat: 30/05/2023, 07:00

Dinamo s-a impus categoric cu FC Argeş, scor 6-1, luni seara, în barajul pentru menţinere/promovare în Superliga.

Roș-albii au marcat prin Bena (15), Larrucea (24), Pop (28), Ghezali (41, 62) şi Iglesias (56).

Golul de onoare al argeșenilor a fost marcat de Zebic, în minutul 55. Returul este programat sâmbătă de la ora 21.00 în Trivale.

Primul joc de baraj pentru menținerea / retrogradarea din Liga 1 a avut loc duminică, la Buzău, între Gloria Buzău și UTA Arad. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. Echipele învingătoare, în aceste două baraje, vor evolua în Superliga, ediția 2023-2024.

. Meciul se joacă într-o singură manșă, la Cluj. Câștigătoarea va merge în preliminariile

Ce a spus Bogdan Vintilă

„Un rezultat neașteptat, rușinos pot să spune. Le-a ieșit tot, din păcate. Mai avem un joc și trebuie să facem tot pentru a întoarce acest baraj.

Trebuie să știm să ne păstrăm cumpătul. Sunt probleme interne, nu trebuie să le rezolvăm în public. Nu știu dacă sunt jucători cu restanțe financiare, poate doar cei care au mai lipsit de la antrenamente.

Nu cred că am venit să spun cine a luat sau cine nu a luat salariul. Greșelile individuale, astea sunt cauzele. Poate și presiunea publicului”, a spus Bogdan Argeș Vintilă.

Ce a spus Ovidiu Burcă

„Cred că am format o stare de spirit fără de care fotbalul nu poate funcționa. M-a bucurat atitudinea lor, joacă dezinvolți, cu din ce în ce mai mult curaj. Când am venit, lucrurile astea nu le-am văzut. Echipa a făcut progres în fiecare săptămâna, am suferit după înfrângeri, am făcut analiză și am luat-o de la capăt. Nu am cedat nicio clipă.

După scorul din seară asta, suntem aproape de prima liga. Nu știu cât de aproape. Aș vrea să pot să le bag in cap jucătorilor că meciul retur trebuie să înceapă de la 0-0. Să începem la intensitate maximă, mai avem un singur pas.

E o săptămâna complicată pentru mine, știu ce vorbesc. Trebuie să gestionez o stare de euforie incredibilă. Dar cred că toți sunt cu picioarele pe pământ și sunt echilibrați”, a spus Ovidiu Burcă, la flash-interviul de după meci.

Cum au arătat cele două echipe

Dinamo: Dujmovic – Moura, Giafer (cpt.), Bena, Amzăr (A. Șerban 84′) – Daniel Iglesias, Gorka Larrucea, N. Roșu (Borcea 74′) – Iul. Roșu, Al. D. Pop (Țîră 74′), Ghezali (Andr. Florescu 88′)

Rezerve neutilizate: Oncescu – Demici, Dav. Irimia, Al. Irimia, Buleică

Antrenor: Ovidiu Burcă

Campionii FC Argeș: Micle – Tofan (cpt.), Turda, Zebic, Fabio Vianna (Dobrosavlevici 46′) – Bassong (Jakolis 65′), Njike (Mimito Biai 90+3′) – Calcan, Koubemba, Jobello (I. Șerban 65′, Y. Pîrvu 84′) – Garita

Rezerve neutilizate: Micu – Meza Colli, Moisie, Brendon Lucas

Antrenor: Bogdan Vintilă

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Știri externe –

30 May, 07:47

Marius Tucă Show –

30 May, 07:40

30 May, 07:39

Ultima oră

Social –

30 May, 07:30

Actualitate –

30 May, 07:23

30 May, 07:08

Sursa: https://www.gandul.ro/sport/dinamo-ca-si-promovata-in-superliga-dupa-un-scor-de-tenis-cu-fc-arges-cand-va-avea-loc-revansa-din-trivale-19987750

Ultimă oră

Același autor