15.5 C
Județul Arad
28 martie, 2024

Descoperire șocantă! Membru PSD găsit spânzurat în sediul organizaţiei din Bârlad

Un membru PSD din municipiul Bârlad a fost găsit, vineri seara, spânzurat în incinta sediului local al partidului, poliţiştii efectuând cercetări în acest caz.

Dumitru Ţăranu, fostul trezorier al PSD Bârlad, a fost găsit mort în sediul partidului. Bărbatul a lăsat un mesaj de adio din care reiese că acesta ar fi recurs la gestul extrem din cauza unei decepţii în dragoste.

Seara trecută, Dumitru Ţăranu a fost văzut parcându-şi maşina în faţa sediului PSD Bârlad. Ulterior, el a intrat în sediul partidului, acolo unde a şi fost găsit fără viaţă, scrie

„Pe data de 10 februarie 2023, ora 20,55, Poliţia Municipiului Bârlad a fost sesizată prin apel la numărul de urgenţă 112 despre faptul că o persoană de sex masculin, în vârstă de 73 de ani, domiciliată în municipiul Bârlad, fost găsită spânzurată în sediul unui partid politic. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs decesul”, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui.

Sursa: https://jurnalul.ro/stiri/politica/membru-psd-mort-spanzurat-sediu-partid-923587.html

Ultimă oră

Același autor