20.3 C
Județul Arad
30 aprilie, 2024

De ziua ei, „Bătrâna Doamnă” şi Mircea Rednic îi aşteaptă pe micuţii fani la stadion

Ziua de joi e una specială în familia roş-albă a clubului de fotbal UTA Arad.

18 aprilie 2024 e ziua în care se împlinesc 79 de ani de când baronul Francisc Neuman a pus bazele legendarului club arădean.

Sărbătoarea din acest an UTA Arad o dedică în totalitate copiilor Aradului.

Sursa foto: Facebook

„Vrem să le mulţumim pentru că ne-au susţinut cu miile în clipe grele, ne-au arătat ce înseamnă să iubeşti sincer şi ne-au întărit.”, scriu cei de la UTA Arad, în mediile de socializare.

Supranumită „Bătrâna doamnă”, aidoma italienilor de la Juventus Torino, gruparea arădeană a decis să acorde exclusivitate copiilor la sărbătoarea de joi. Acei copii care au fost prezenţi în număr mare la Stadionul Francisc Neuman, atunci când accesul suporterilor adulţi a fost interzis de către Comisia de Disciplină a FRF.

„Pe voi, copii, vă aşteptăm să ne bucurăm împreună! Ne vedem mâine, 18 aprilie, ora 16:00, la fan-shop-ul de la Arena Francisc Neuman. Vor fi acolo pentru voi, pregătiţi de fotografii sau autografe, Mircea Rednic alături de Florin Iacob, Rareş Pop, Claudiu Micovschi şi Cătălin Vulturar.

Haideţi să fim împreună de ziua noastră, a tuturor utiştilor şi să-i spunem cu toţii ”La mulţi ani” echipei pe care o iubim!”, mai scriu în invitaţia lor cei de la UTA Arad.

UTA Arad, care îşi trage numele de la „Uzina Textilă Arad”, este de 6 ori campioană a României şi deţinătoare a douătrofee Cupa României. Culorile roş-alb au fost împrumutate de la Arsenal Londra, echipa favorită a baronului Francisc Von Neuman, întemeietorul echipei.

Arădenii deţin şi acum recordul la golaveraj realizat în sezonul 1947/48, când au marcat 149 de goluri şi au primit doar 21.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

astăzi, 19:42

astăzi, 19:19

astăzi, 19:18

astăzi, 02:43

astăzi, 02:17

astăzi, 00:22

astăzi, 19:11

astăzi, 19:06

astăzi, 17:01

astăzi, 15:24

Sursa: https://www.mediafax.ro/sport/de-ziua-ei-batrana-doamna-si-mircea-rednic-ii-asteapta-pe-micutii-fani-la-stadion-22344175

Ultimă oră

Același autor