19.9 C
Județul Arad
12 iunie, 2024

Daniel Buzdugan: Facem ”roast” de toate zonele din România! Pe vremuri se spunea că iei la mișto

30 noi 2022, 15:35

Mihai Morar şi Daniel Buzdugan aduc comedianți din toate colţurile ţării, care nu se vor sfii să dea din casă la „Râzi cu RoaST, de Sărbătoare“.

Seria edițiilor speciale de roast continuă astăzi, de la 16:30, pe Antena 1. Mihai Morar şi Daniel Buzdugan vor aduce în faţa telespectatorilor comedianți din toate colţurile ţării, care nu se vor sfii să dea din casă la „Râzi cu RoaST, de Sărbătoare“. Desigur, pe lângă râsete și voie bună, gazdele show-ului vor aduce în casele românilor în această zi în care este celebrat Sfântul Andrei și cântece, și dansuri din toate regiunile României.

„E Sfântul Andrei și astăzi, facem roast de toate zonele din România! Pe vremuri se spunea că: iei la mișto. E o diferență fantastică între roast și mișto“, a afirmat Daniel Buzdugan. Mihai Morar a intervenit și a spus: „Nu facem roast de moldoveni, de olteni, de maramureșeni, de dobrogeni… Nu, Doamne ferește! Facem de toți! Cu alte cuvinte: este roast de România!“, iar bunul lui prieten a completat: „O să meargă strună treaba, pentru că, în România, fiecare roman reușește să își facă roast de ceva… chiar dacă nu se găsește“.

Ardealul va fi reprezentat de Aurora și Săndel Mihai și de Alexandru Banciu, care va veni cu un număr savuros de roast. „Am fost chemat să fac roast-ul Ardealului. Ardealul – următoarea țintă a moldovenilor după ce se umple Bucureștiul. (…). O să încep cu turul orașelor din Ardeal cu Cluj sau capitala neoficială a figuranților din lumea întreagă“, a spus stand-up-erul.

În timp ce Claudia Puican și Armin Nicoară se vor ocupa de aducerea oamenilor pe scenă, la dans, lui Mane Voicu îi va reveni misiunea de a-i face să râdă în hohote pe toți cei prezenți și pe cei din fața televizoarelor. Comediantul își va începe momentul cu replici „înțepătoare“ la adresa prezentatorilor galei: „Le mulțumesc lui Buzdugan și lui Morar pentru această introducere și pentru muzica pe care o bagă la matinalul de la ZU. E singurul post de radio care te face să dai dedicații la taximetrist atunci când te duci spre muncă. Am căutat lucruri despre Banat pentru acest roast. Am aflat câteva chestii – un lucru de știut este că oltenii îi invadează pe bănățeni“, a spus comediantul în timpul momentului său, explicând care ar fi motivul pentru care se întâmplă acea situație. Zâmbetele nu au întârziat să apară pe platoul de filmare.

Marian Pavel va aduce ritmurile tradiționale din Maramureș pe scena emisiunii, iar Cosmin Natanticu va face roast despre această zonă superbă a României. Moldova se va distra și va dansa cu artista Mioara Velicu, iar glumele vor veni din partea lui Andrei Ciobanu.

Constantin Enceanu va cânta pentru Oltenia, iar cel care va face roast-ul va fi Radu Pietreanu. Alexandru Dobrotă va veni ca să ia la roast Muntenia și numeroase personalități din lumea showbizului, iar dansul va fi asigurat de Nea Mărin, fiica lui, Larisa, și grupul lor. În timp ce Radu Bucălae va lua la rost diferite vedete din România si din Dobrogea, voia bună va fi adusă de artistul Gică Coadă.

Pentru Basarabia va încinde o horă Rona Hartner și Virgil Ciulin va realiza un număr interesant de roast despre această regiune, și, încă de la început, va preciza că, de fapt, el este din Vaslui. Gluma care va urmat după această mărturisire îi va amuza pe toți.

15 Martie 2023, 20:52

Sursa: https://www.dcnews.ro/daniel-buzdugan-facem-roast-de-toate-zonele-din-romania-pe-vremuri-se-spunea-ca-iei-la-misto_896978.html

Ultimă oră

Același autor