16.1 C
Județul Arad
2 decembrie, 2023

Ce se va întâmpla cu fetița de 12 ani, cu dizabilități, după ce mama sa a fost omorâtă de un tramvai în Arad. DGASPC a făcut anunțul

FOTO – Captură video

Publicat: 16/08/2023, 15:10

Fetiţa de 12 ani, cu dizabilități, care a rămas fără mamă după ce a fost accidentată mortal de un tramvai în Arad a fost luată în grijă de un frate în vârstă de 30 de ani. Tatăl lor este plecat la muncă în Spania.

Directorul Direcţiei Generale pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Arad, Erika Stark, a declarat pentru Agerpres, că situația fetiței va fi atent monitorizată.

„S-a făcut o cercetare preliminară în acest caz, iar fetiţa a fost dată în grija fratelui mai mare, care îi oferă toate condiţiile de care are nevoie. Noi vom continua să o monitorizăm şi îl aşteptăm pe tatăl din Spania, pe care l-am contactat şi care a spus că vine în ţară. Ulterior, împreună cu tatăl fetei, vom lua decizia cea mai potrivită privind îngrijirea şi tratamentul” , a spus Erika Stark.

Între timp, directorul Companiei de Transport Public (CTP) Arad, Claudiu Godja, a declarat că anchetatorii au dispus expertizarea tehnică a tramvaiului, după ce vatmanul a acuzat că un senzor nu a semnalat faptul că uşa vagonului nu era închisă la plecarea de pe loc.

„Anchetatorii au dispus efectuarea expertizei tehnice, iar tramvaiul este la dispoziţia lor şi a fost scos temporar din circulaţie”, a declarat Godja, care a precizat că nu pot fi luate măsuri administrative împotriva vatmanului, până când nu sunt primite concluziile anchetei oficiale.

, ar fi încercat să scoată căruciorul copilului cu dizabilități din mijlocul de transport în comun,

FOTO – Captură video: Digi 24

Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online.

După ce a

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Știri –

01 Sep, 11:30

01 Sep, 11:23

01 Sep, 11:20

Ultima oră

Actualitate –

01 Sep, 11:14

Sport –

01 Sep, 11:00

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/ce-se-va-intampla-cu-fetita-de-12-ani-cu-dizabilitati-dupa-ce-mama-sa-a-fost-omorata-de-un-tramvai-in-arad-20034850

Ultimă oră

Același autor