16.1 C
Județul Arad
2 decembrie, 2023

Cătălin Predoiu, ministrul de Interne, mesaj de condoleanţe după moartea a doi pompieri: „Au fost doi oameni extraordinari”

Cătălin Predoiu, ministrul de Interne, a transmis un mesaj de condoleanţe după moartea a doi pompieri. Unul dintre cei doi pompieri este Bogdan Puşcoi, ofiţerul care a retras autorizaţia staţiei GPL din Crevedia şi care a murit într-un accident ciudat la o săptămână după explozii.

Sursa foto: Facebook | Hepta

„La aflarea pierderii

lor Florin Hedeșan și Bogdan Georgian Puşcoi, cu profundă tristețe și compasiune, adresez cele mai sincere condoleanțe în numele Ministerului Afacerilor Interne familiilor lor și tuturor celor care i-au cunoscut.

Florin Hedeșan și

au fost doi oameni extraordinari, a căror absență va fi resimțită de întreaga comunitate a pompierilor și a colegilor lor din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Florin Hedeșan a fost unul dintre cei mai devotați pompieri din Arad, o sursă de inspirație pentru toți cei care l-au cunoscut. El a luptat cu o boală necruțătoare cu mult curaj și demnitate. A salvat vieți de-a lungul carierei sale și a fost un model de devotament și sacrificiu pentru binele celorlalți.

Bogdan Georgian Puşcoi a fost, de asemenea, un erou în adevăratul sens al cuvântului. În calitate de pompier și șef al unei structuri importante a ISU Dâmboviţa, el și-a dedicat viața protejării comunității și a fost un lider de încredere. Pierderea sa într-un accident este cu atât mai tragică, și suntem cu inimile strânse alături de familia și prietenii săi.

Suntem recunoscători pentru contribuția semnificativă a celor doi oameni-eroi la siguranța și binele societății noastre.

Dumnezeu să-i aibă în pază!”, a fost mesajul transmis de ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, pe pagina de Facebook a ministerului.

Mesaj de condoleanțe al ministrului Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, pentru familiile și apropiații a doi pompieri…

Publicată de

Sursa: https://www.antena3.ro/politica/catalin-predoiu-mesaj-condoleante-moarte-doi-pompieri-684828.html

Ultimă oră

Același autor