16.1 C
Județul Arad
11 iunie, 2023

Călătorii din trenul Arad-Bucureşti, transportaţi cu microbuze, după ce trenul a oprit brusc

Călătorii din trenul Arad-Bucureşti sunt transportaţi cu microbuze în gara din Roşiori Nord după ce trenul s-a oprit, luni dimineaţa, între staţiile Roşiorii de Vede şi Măldăeni, iar trei persoane au fost transportate la spital.

4067 afișări

Potrivit IGSU, luni dimineaţa, în jurul orei 4.00, un apel la 112 anunţa că un tren de călători a deraiat în judeţul Teleorman, între Roşiorii de Vede si Măldăeni. Autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie.

Ajunse la faţa locului, forţele de intervenţie au constatat că accidentul feroviar nu se confirma. Trenul circula pe ruta Arad- Bucureşti Nord şi s-a oprit brusc.

Mai multe persoane au fost evaluate la faţa locului de echipajele medicale, iar trei victime au fost transportate la spital.

La acest moment, călătorii sunt transportaţi cu două microbuze ISU către gara din Roşiorii de Vede.

Planul Roşu de Intervenţie a fost dezactivat.

La faţa locului au fost mobilizate echipaje de la ISU Teleorman, Olt, Dolj şi au fost prealertate echipaje de la ISU Argeş şi Bucureşti-Ilfov.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Sursa: https://www.mediafax.ro/social/calatorii-din-trenul-arad-bucuresti-transportati-cu-microbuze-dupa-ce-trenul-a-oprit-brusc-21688033

Ultimă oră

Același autor