23.3 C
Județul Arad
21 iunie, 2024

Baschetul nu ÎNSEAMNĂ doar mingea la coș! Sportivii români acțiuni de socializare alături de fani | GALERIE FOTO

Publicat: 29/09/2023, 11:12

Baschetul românesc a început din weekend-ul trecut, iar sportivii și-au diversificat activitățile. Nu doar antrenamente, ci și socializări cu fanii.

CONSTANȚA. Zilele #BeActive

Elevii Colegiului Național Mihai Eminescu s-au bucurat din plin de baschet, fiind vizitați de baschetbaliștii și baschetbalistele de la CSM Constanța.

Nici medaliata cu bronz din LNBF, FCC UAV Arad, nu s-a lăsat mai prejos, baschetbalistele din Arad luând parte la „Let’s Do It România”, la inițiativa sponsorului FCC Environment Romania.

Baschetul nu ÎNSEAMNĂ doar mingea la coș! Sportivii români acțiuni de socializare alături de fani | FOTO

ARAD. Acțiunea a fost organizată de Asociația Let’s Do It România împreună cu ADISIGD Arad și partenerii FCC Environment România și Retim. Echipa noastră s-a alăturat elevilor și voluntarilor care au pus umărul la curățarea zonelor desemnate. Acțiunea a avut loc în toată tara și încă alte 190 de țări.

SIBIU. Baschetul s-a unit cu natura într-o acțiune cu adevărat specială! Medaliata cu bronz in LNBM, BC CSU Sibiu, s-a alăturat proiectului „Anii Drumeției” pentru a face o schimbare pozitivă în comunitatea noastră și în mediul înconjurător. “Am luat o pauză de la dribling și aruncări la coș pentru a strânge gunoiul din zona Rășinari Prislop.

Cu mănuși și saci de gunoi în mână, am demonstrat că sportul și responsabilitatea față de natură pot merge mână în mână. Cu fiecare pas pe potecile din zona Prislop-Rășinari, am adunat gunoaiele lăsate în urmă de cei nepăsători și am oferit un exemplu pentru cei din jur.

Și nu a fost doar despre curățenie, ci și despre educare. Am avut alături copiii din zonă și am văzut în ei o speranță în contextul educației privind protejărarea mediului înconjurător”, informeaza BC CSU Sibiu.

PITEȘTI. FC Argeș Pitesti continua actiunile de promovare in scoli si gradinite, jucatorii fiind prezenti in acest inceput de sezon in salile de sport de la Colegiul Național I.C. Brătianu si Colegiul National Zinca Golescu!

CLUJ. Baschetbaliștii campioanei s-au întâlnit luni seară cu suporterii la Baza Sportivă „La Terenuri”, apoiau mers astăzi în vizită la Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu”. Astfel, elevii și-au petrecut pauza mare cu echipa campioană a României, într-un nou eveniment menit să marcheze Săptămâna Europeană a Sportului.

Sursă foto: Facebook / FR de Baschet

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Actualitate –

29 Sep, 11:11

29 Sep, 11:04

29 Sep, 10:57

Ultima oră

Știri –

29 Sep, 10:41

29 Sep, 10:37

29 Sep, 10:08

Sursa: https://www.gandul.ro/sport/baschetul-nu-inseamna-doar-mingea-la-cos-sportivii-romani-actiuni-de-socializare-alaturi-de-fani-galerie-foto-20064537

Ultimă oră

Același autor