16.1 C
Județul Arad
2 decembrie, 2023

Bărbat urmărit internaţional de autorităţile din România, pentru că a trecut ilegal frontiera, depistat în Italia / El era într-un loc din Portofino

marţi, 11:22

Un bărbat de 43 de ani, urmărit internaţional de autorităţile din România, pentru că a trecut ilegal frontiera, a fost depistat în Italia. El era într-un loc din Portofino, iar autorităţile italiene au demarat procedurile în vederea predării.

”La data de 31 iulie 2023, în urma schimbului de date şi informaţii cu autorităţile din Italia, a fost depistat un bărbat, în vârstă de 43 de ani, urmărit internaţional, căutat în baza unui mandat european de arestare emis de autorităţile române”, anunţă, marţi, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că acesta a fost depistat într-un local din Portofino, Genova.

Pe numele bărbatului, Tribunalul Arad a emis, la data de 20 octombrie 2021, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, prin care a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare, pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat.

”Autorităţile italiene urmează să demareze procedura prevăzută pentru punerea în aplicare a mandatului european de arestare, în vederea predării. Schimbul de date cu autorităţile italiene a fost efectuat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, prin intermediul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Biroul SIRENE”, a mai transmis sursa citată.

Sursa: https://www.news.ro/eveniment/barbat-urmarit-international-de-autoritatile-din-romania-pentru-ca-a-trecut-ilegal-frontiera-depistat-in-italia-el-era-intr-un-loc-din-portofino-1922402201202023081121271901

Ultimă oră

Același autor