8.6 C
Județul Arad
29 martie, 2024

Bărbat din Vaslui, ARESTAT după ce și-ar fi violat fiica de 12 ani vreme de 4 ani. Vecină: „Dar oare mama în casă nu a văzut?”

Sursa foto: Shutterstock

Publicat: 21/02/2023, 20:05

Un bărbat de 38 de ani din județul Vaslui a fost arestat după ce și-a violat fata în vârstă de 12 ani. Amenințată cu bătaia, copila a îndurat abuzurile tatălui ei vreme de patru ani, spun procurorii.

Abia acum, o rudă a anunțat poliția, după ce a aflat că mama și bunica victimei bănuiesc că individul își supune copilul la abuzuri sexuale.

Săptămâna trecută, bunica fetei le-a povestit unor rude aflate în Italia că bănuiește că ginerele său, un bărbat de 38 de ani, își bate joc de nepoata de 12 ani. Mama copilei spune că și ea a băgat de seamă că se întâmplă ceva necurat între soțul ei și fetiță.

„Am trimis-o pe Maria să îi ducă un chibrit. Au trecut cinci, zece minute și nu mai venea fata, și mi s-a părut ceva suspect. Când m-am dus, el era dezbrăcat și fata îmbrăcată lângă pat. L-am luat la întrebări, ce se întâmplă între ei, ce face dezbrăcat cu fata în cameră. A zis că nu a făcut nimic. Îi era frică că o bate. A amenințat-o că o bate, îi era frică de tatăl ei. Nu a dat nimic de bănuit. În ultimul timp bea mult, se lua de copii aiurea”, spune mama fetei pentru

Totuși, nici mama și nici bunica victimei nu au vrut să creadă că bărbatul, tată a patru copii, e capabil să își violeze fiica.

„L-a prins nevasta pe bărbat cu fiica lor de 12 ani. De patru ani își bate joc de copilă. Dar oare mama în casă nu a văzut? Doamne, iartă-mă”, spune o localnică.

Cazul a intrat și în atenția celor de la Protecția Copilului Vaslui. Cei patru frați, un băiat și trei fete, cu vârste între șapte luni și 14 ani, au rămas în grija familiei.

Irina Câmpeanu, reprezentant al DPC Vaslui precizează că în prezent, „minora este în cadrul familiei, unde are îngrijiri adecvate și este inclusă într-un program de consiliere psihologică”.

Individul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și, dacă se va dovedi vinovat, riscă să petreacă următorii ani după gratii.

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Marius Tucă Show –

15 Mar, 22:31

Știri –

15 Mar, 22:24

Știri politice –

Ultima oră

15 Mar, 22:12

Actualitate –

15 Mar, 21:48

15 Mar, 21:30

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/barbat-din-vaslui-arestat-dupa-ce-si-ar-fi-violat-fiica-de-12-ani-vreme-de-4-ani-vecina-dar-oare-mama-in-casa-nu-a-vazut-19930813

Ultimă oră

Același autor