7.9 C
Județul Arad
25 aprilie, 2024

Atenție șoferi! Circulaţia pe DN7 – Valea Oltului, între Lazaret şi Boiţa, este restricționată

Publicat: 02/02/2023, 13:53

Circulaţia rutieră pe DN7 – Valea Oltului, între localităţile Lazaret şi Boiţa, este restricționată. În urma unor fisuri apărute în carosabil, în zonă a fost amplasat un semafor și se circulă cu viteză redusă.

Circulaţia a fost restricţionată pe o singură bandă, miercuri seară, pe DN7 – Valea Oltului, între localităţile Lazaret şi Boiţa (din județul Sibiu), din cauza unor fisuri apărute la partea carosabilă.

În zona respectivă unde a fost amplasat un semafor, şoferii pot circula cu o viteză maximă de 30 de kilometri pe oră, anunță Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Sibiu.

”Am fost nevoiți să montăm din nou un semafor pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, între localitățile Lazaret și Boița (jud. Sibiu), din acuza unor degradări apărute in zona taluzului. Tronsonul restricționat este același în care fuseseră instituite restricții și la sfârșitul lunii ianuarie, degradările cauzate de apele Oltului avansând între timp. De acestă dată șantierul vizează consolidare definitivă a zonei degradate iar lucrările vor avansa și pe restul tronsonului până la terminare. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat dar aceste lucrări sunt extrem de necesare pentru asigurarea stabilității corpului drumului”, se arată pe pagina de Facebook a Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Marius Tucă Show –

15 Mar, 22:31

Știri –

15 Mar, 22:24

Știri politice –

Ultima oră

15 Mar, 22:12

Actualitate –

15 Mar, 21:48

15 Mar, 21:30

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/atentie-soferi-circulatia-pe-dn7-valea-oltului-intre-lazaret-si-boita-este-restrictionata-19918893

Ultimă oră

Același autor