0.5 C
Județul Arad
5 decembrie, 2023

Arad: Un bărbat care a fost concediat a atacat-o cu un cuţit şi un topor pe soţia fostului şef, apoi s-a aruncat sub un tren

astăzi, 17:38

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad fac cercetări într-un dosar de violare de domiciliu şi tentativă de omor, după ce un bărbat care a lucrat la o firmă din subordinea Consiliului Local Sântana din judeţul Arad a atacat-o cu un cuţit şi un topor pe soţia fostuui său şef, apoi s-a aruncat sub un tren. Trupul lui a fost găsit pe linia ferată.

”În data de 07.08.2023, în jurul orei 09.00, făptuitorul M.G., în vârstă de 54 de ani, a pătruns, prin escaladarea gardului, în curtea imobilului din oraşul Sântana, jud Arad, după care s-a îndreptat spre o anexă a locuinţei, situată în curte, unde se afla persoana vătămată N.H., în vârstă de 59 de ani. M.G. a pătruns în acea anexă şi a atacat-o pe persoana vătămată, aplicându-i mai multe lovituri cu un corp tăietor/înţepător, cauzându-i acesteia plăgi înjunghiate la nivelul toracelui, a capului şi a palmei de la mâna dreaptă”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, într-un comunicat de presă, de marţi.

Potrivit unor surse din cadrul anchetatorilor, bărbatul a vrut să se răzbune, după ce a fost concediat de la firma la care lucra şi care se afla în subordinea Consiliului Local Sântana din judeţul Arad. Numai că acesta a găsit-o acasă pe soţia fostului său şef, astfel că a atacat-o cu un cuţit şi cu un topor.

Femeia a fost dusă de urgenţă la Spitalul Judeţean Arad unde a fost internată.

”Persoana vătămată N.H. prezintă trei plăgi contuze craniene sângerânde, o plagă înjunghiată la baza hemitoracelui drept, o plagă înjunghiată la baza hemitoracelui stâng, o plagă tăiată la baza policelui drept (leziune de autoapărare), două echimoze violacei pe faţa dorsală a braţului drept şi două escoriaţii sub formă de placard pe antebraţul drept. Leziunile traumatice descrise pot avea o vechime de câteva ore (ora prezentării la spital este 10.34, în data de 07.08.2023), au putut fi produse prin loviri multiple, repetate cu un corp dur, precum şi cu un corp înţepător-tăietor a cărui lamă putea avea lăţimea maximă de 2-2,5 cm şi o lungime de minim 5 cm, necesită 30-35 zile de îngrijiri medicale şi au pus viaţa persoanei vătămate în primejdie”, se mai precizează în comunicat.

După ce a atacat-o pe femeie, bărbatul s-a aruncat sub un tren. Cadavrul său a fost descoperit în aceeaşi zi, în jurul orei 17.00, pe linia ferată, în apropierea Gării CFR din oraşul Sântana.

Sursa: https://www.news.ro/eveniment/arad-un-barbat-care-a-fost-concediat-a-atacat-o-cu-un-cutit-si-un-topor-pe-sotia-fostului-sef-apoi-s-a-aruncat-sub-un-tren-1922403808002023081721278909

Ultimă oră

Același autor