23.3 C
Județul Arad
21 iunie, 2024

Arad: Şase persoane rănite, între care şi un copil, în urma unui accident în care au fost implicate un microbuz şi un autoturism

astăzi, 18:15

Şase persoane au fost rănite, luni seară, într-un accident rutier produs în judeţul Arad, fiind implicate un microbuz şi un autoturism. Printre victime se află şi un copil.

Accidentul rutier, în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz, a avut loc între localităţile Horia şi Şiria. Acolo intervin pompierii militari ai Detaşamentului Arad cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de intervenţie şi o ambulanţă SMURD Terapie Intensivă Mobilă, precum şi două ambulanţe SAJ.

”În urma accidentului în care au fost implicate 8 persoane (2 din autoturism, iar 6 din microbuz), au rezultat 6 victime, printre care şi un minor, toate aflându-se în microbuz. Cele 6 victime sunt stabile, conştiente şi cooperante. În aceste momente echipajele medicale prezente la locul evenimentului le acordă acestora îngrijiri medicale”, a transmis ISU Arad.

Sursa: https://www.news.ro/eveniment/arad-sase-persoane-ranite-intre-care-si-un-copil-in-urma-unui-accident-in-care-au-fost-implicate-un-microbuz-si-un-autoturism-1922401511382023091821312073

Ultimă oră

Același autor