0.5 C
Județul Arad
5 decembrie, 2023

Arad: Poliţist cercetat disciplinar, după ce ar fi fost implicat într-un conflict casnic

astăzi, 11:41

Un politist din judeţul Arad este cercetat disciplinar, după ce ar fi fost implicat într-un conflict casnic.

”În urma verificărilor efectuate de Compartimentul Control Intern, dispuse de conducerea I.P.J. Arad, a fost declanşată cercetarea disciplinară a poliţistului implicat, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 360/2002, privind Statutul poliţistului precum şi a H.G. nr. 991/2005, privind Codul de Etică şi Deontologie al Poliţistului, urmând ca, la finalizarea acestora, să fie luate măsurile care se impun”, a transmis IPJ Arad.

De asemenea, IPJ Arad a transmis că se delimitează de astfel de comportamente.

”Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad se delimitează categoric de astfel de comportamente, fiecare abatere urmând a fi analizată şi sancţionată în conformitate cu prevederile legii”, a mai precizat IPJ Arad.

Potrivit presei locale, luni seară, poliţistul, fost comisar şef al Poliţiei Municipiului Arad şi fost adjunct al şefului inspectoratului, ar fi fost implicat într-un conflict cu soţia sa, care i-a chemat pe tatăl şi fratele său.

Soţia fostului adjunct al IPJ Arad ar fi anunţat la 112 scandalul.

Poliţistul susţine că el a fost victima conflictului iscat după ce i-a transmis cumnatului său, care îi este şi vecin, că are nevoie de un spaţiu de depozitare care îi aparţine şi care era folosit de cumnat.

Cumnatul s-ar fi prezentat la locuinţa poliţistului şi l-a lovit, în faţa copiilor săi.

Colegii poliţistului urmează a stabili exact cum s-au petrecut lucrurile.

Sursa: https://www.news.ro/eveniment/arad-politist-cercetat-disciplinar-dupa-ce-ar-fi-fost-implicat-intr-un-conflict-casnic-1922404113262023091121314091

Ultimă oră

Același autor