1.6 C
Județul Arad
7 decembrie, 2023

Arad: Părţi dintr-un cadavru uman, găsite în râul Mureş/ Ar putea fi vorba despre fetiţa de 7 ani care în urmă cu aproape patru luni se afla într-o ambarcaţiune care s-a răsturnat

16 aug 2023

Părţi dintr-un cadavru uman în stare avansată de putrefacţie au fost găsite, miercuri seară, în râul Mureş, în judeţul Arad. Acestea ar putea fi ale fetiţei de 7 ani care, în 30 aprilie, se afla cu mai multe persoane într-o ambarcaţiune care s-a răsturnat în râu. Alţi doi adulţi şi doi copii s-au înecat atunci, iar trupul fetiţei era de negăsit.

”La data de 16 august a.c., în jurul orei 18.43, poliţiştii Secţiei 2 Rurală Arad au fost sesizaţi despre prezenţa unui cadavru, la malul unei insule din râul Mureş, între localităţile Şeitin şi Nădlac. Cadavrul, în stare avansată de putrefacţie, urmează a fi transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Arad, în vederea efectuării autopsiei şi stabilirii profilului genetic, în vederea identificării”, au transmis reprezentanţii IPJ Arad, miercuri seară.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, unchiul fetiţei a confirmat că hainele găsite în apropierea rămăşiţelor de cadavru erau ale micuţei. Autorităţile o aşteaptă şi pe mamă la faţa locului, iar osemintele, în fapt un craniu de copil, vor fi preluate de medicii legişti pentru autopsie.

În 30 aprilie, o barcă în care se aflau 12 oameni s-a răsturnat în râul Mureş, în zona localităţii Periam Port din judeţul Timiş.

Opt oameni au ieşit atunci singuri din apă, iar un copil de trei ani a fost resuscitat. În ciuda eforturilor, micuţul nu a putut fi salvat.

La cinci zile de la accident, a fost găsit trupul neînsufleţit al unui bărbat, iubitul femeii care l-a pierdut pe copilaşul de 3 ani. După alte două zile, a fost scos din apă, în apropiere de Igriş, şi cadavrul unui alt adult, tatăl copiilor de 7 şi 10 ani, care au dispărut în apele râului. Trupul neînsufleţit al băieţelului de 10 ani a fost găsit după 8 zile de căutari, lângă Mako, în Ungaria. Fetiţa de 7 ani era de negăsit.

Sursa: https://www.news.ro/eveniment/arad-parti-dintr-un-cadavru-uman-gasite-in-raul-mures-ar-putea-fi-vorba-despre-fetita-de-7-ani-care-in-urma-cu-aproape-patru-luni-se-afla-intr-o-ambarcatiune-care-s-a-rasturnat-1922405016272023082121286462

Ultimă oră

Același autor