16.1 C
Județul Arad
2 decembrie, 2023

Arad: Ordin de protecţie pentru un bărbat şi părinţii săi, după un scandal în care au fost implicate fetele sale şi soţia, cu care se află în divorţ

astăzi, 11:39

Judecătoria Lipova din judeţul Arad a emis un ordin de protecţie pe 30 de zile pe numele unui bărbat şi pe numele părinţilor acestuia, după ce au refuzat să lase fiicele bărbatului să îşi vadă mama, cu care acesta se află în divorţ şi care obţinuse în instanţă stabilirea domiciliului minorelor la ea acasă. Celor trei le-a fost interzisă apropierea la o distanţă mai mică de 100 de metri de copile.

”În ziua de 20 septembrie a.c., poliţiştii Secţiei 8 Rurală Săvârşin au pus în executare un ordin de protecţie, cu executare imediată, emis de magistraţii Judecătoriei Lipova, pe numele a doi bărbaţi, de 45 şi 69 de ani şi al unei femei, de 64 de ani, toţi din Birchiş. Prin ordinul de protecţie, celor în cauză le-a fost interzisă apropierea la o distanţă mai mică de 100 de metri de fiicele minore ale bărbatului de 45 de ani, fiind stabilit domiciliul minorelor la adresa mamei, din altă localitate. La faţa locului au fost solicitaţi reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad, pentru relocarea minorelor de la domiciliul bărbatului de 45 de ani şi încredinţarea acestora mamei”, a transmis IPJ Arad.

Părinţii fetelor minore sunt în divorţ, iar de aproximativ un an, mama obţinuse în instanţă stabilirea domiciliului copilelor la ea acasă, însă tatăl acestora şi părinţii lui s-au opus şi nu le-au lăsat pe fete să plece la mamă. Miercuri, mama fetelor a obţinut, în urma unei decizii a Judecătoriei Lipova, ordinul de protecţie pe 30 de zile prin care tatăl fetelor şi părinţii acestuia sunt obligaţi să păstreze distanţa de 100 de metri faţă de minore.

Reprezentanţii Poliţiei şi cei ai DGASPC Arad au pus în aplicare ordinul de protecţie, iar inspectorii DGASPC au încredinţat fetele mamei.

Sursa: https://www.news.ro/eveniment/arad-ordin-de-protectie-pentru-un-barbat-si-parintii-sai-dupa-un-scandal-in-care-au-fost-implicate-fetele-sale-si-sotia-cu-care-se-afla-in-divort-1922403921402023091121322179

Ultimă oră

Același autor