30.2 C
Județul Arad
16 iunie, 2024

Arad: Bărbat de 29 de ani, DECAPITAT în timp ce se plimba cu un skijet

Fotografie cu caracter ilustrativ

Publicat: 19/08/2023, 19:37

Un bărbat în vârstă de 29 de ani a fost pur și simplu decapitat în timp ce se deplasa cu un skijet pe lacul unei balastiere din județul Arad.

Din primele informații, se pare că acesta ar fi lovit o sârmă în timpul deplasării. O tânără care se afla cu el pe același skijet a fost rănită.

Accidentul a avut loc pe lacul balastierei din zona localităţii Zăbrani.

„În ziua de 19 august a.c., în jurul orei 16:50, polițiștii orașului Lipova au fost sesizați despre un incident, într-un lac format artificial, în zona de exploatare dintr-o balastieră de pe raza localității Zăbrani.

Din primele cercetări, s-a stabilit că un bărbat de 29 de ani, din localitatea Dumbrăvița (Jud. Timiș), împreună cu o tânără de 22 de ani, din Timișoara, se deplasau cu un skijet pe suprafața lacului. În timpul navigării, skijet-ul a intrat în coliziune cu un cablu metalic, ancorat de la un utilaj până pe malul lacului.

În urma impactului, bărbatul de 29 de ani a fost decapitat, iar tânăra a fost rănită ușor, la prima vedere, fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijri medicale.

În cauză se continuă cercetările, într-un dosar penal întocmit pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, pentru stabilirea cauzelor producerii accidentului și luarea măsurilor de urmare”, transmit autoritățile din Arad.

Martorii au declarat că bărbatul aflat pe skijet a lovit o sârmă întinsă deasupra apei.

Pompierii și scafandrii caută restul trupului bărbatului

Autoritățile locale mai informează că pompierii și scafandrii caută o parte din trupul bărbatului.

„Pompierii militari arădeni intervin în aceste momente cu o autospecială care are în dotare o barcă de salvare și doi scafandri pentru căutarea unei părți din trupul persoanei decedate în urma incidentului din zona balastierei localității Zăbrani. În sprijinul pompierilor arădeni intervin și doi scafandri din cadrul ISU Timiș. La fața locului este alocată o ambulanță SAJ”, mai transmit autoritățile.

Sursa foto: Shutterstock

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Știri –

01 Sep, 11:30

01 Sep, 11:23

01 Sep, 11:20

Ultima oră

Actualitate –

01 Sep, 11:14

Sport –

01 Sep, 11:00

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/arad-barbat-de-29-de-ani-decapitat-in-timp-ce-se-plimba-cu-un-skijet-20037005

Ultimă oră

Același autor