19.9 C
Județul Arad
12 iunie, 2024

Andreea Liptak a dezvăluit la podcastul „ALTCEVA cu Adrian Artene” ce înseamnă „Chemarea Pro”. „Vedeam un mijloc de a crea dreptate”

Publicat: 12/05/2024, 14:27

Podcastul „Altceva cu Adrian Artene” a fost difuzat sâmbătă, 11 mai, iar fanii fideli ai emisiunii au putut urmări un episod care a oferit definiția longevității. Cu Andreea Liptak pe post de invitat, discuția s-a axat în jurul vieții, a obiectivelor pe care ni le stabilim, dar în același timp n-au fost omise nici întâmplările și experiența de la Pro TV.

A fost, de altfel, prima apariție publică a Andreei Liptak, într-un podcast, după plecarea de la Pro TV.

„Oricine își dorește să trăiască mult și bine, însă puțini suntem cei care știm care este abordarea corectă pentru a reuși acest lucru. Tocmai pentru că Altceva este comunitatea oamenilor care vor să-și antreneze mintea și să-și hrănească sufletele, pentru săptămâna aceasta propun un episod de-o utilitate uriașă.

Întâlnirea mea din această săptămână este cu Andreea Liptak, fosta știristă PRO TV care a decis la un moment dat să se despartă de presă și să-și dedice activitatea într-u binele oamenilor” , a transmis Adrian Artene, gazda emisiunii.

Printre altele, Andreea Liptak i-a povestit lui Adrian Artene despre plecarea din Pro TV, de ce a ales să renunțe la o carieră în presă și să pornească pe un drum cu totul și cu totul nou, cum își împarte timpul între familie și carieră și care este noul ei „De ce”.

„Este tot un breaking news, dar mai orientat înspre sistemele interioare de valori. Este un breaking news interior continuu” , spune Liptak.

Întâlnirea cu lumea „Pro”

„În primul moment când am deschis ușa, am întâlnit două persoane care erau pregătite să mă intervieveze. Interviul a fost total diferit de ce mi-am imaginat, pentru că televiziunea nu a fost pe lista mea de proiecte. Eram foarte tânără, avem 19 ani, eram la Facultate, proaspăt absolventă de liceu, am aflat că se va înființa o stație locală MediaPro, Pro Tv, în Arad, am aflat la radioul unui vatman, unui tramvai, mergeam spre casă de la cursuri.

Atât de tentată am fost de această idee pentru că totul părea o lume fascinantă, vedeam în mass media un mijloc de a crea dreptate, am coborât la prima stație și m-am întors la facultate pentru a-mi lua documentele necesare ca să mă înscriu.

„Mi s-a părut totul ciudat”

M-am dus la acest interviu, am aflat că nu am vârsta necesară, erau 200 de persoane care așteptau, parcă eram un copil printre ei. Mi-am luat inima în dinți și am zis așa: că oricum am copia după cartea de identitate în dosar, să vadă ei că nu am 20 de ani și că am 19. Am intrat la acest interviu, unde două persoane, foarte reci, unul dintre ei a fost Bogdan Alupei, cel care a și condus stația locală a Pro Tv Arad foarte mult timp, mi-au pus tot felul de întrebări.

Am plecat de acolo foarte dornică să reușesc, dar mi s-a părut totul atât de ciudat, de rece, m-am gândit că a fost o strategie de a lor de comunicare. Au urmat șase luni de perioadă de preselecție foarte dură, am rămas șase în final. Televiziunea a fost cea mai solicitantă perioadă din viața mea, din multe puncte de vedere a fost ceea ce așteptam, din foarte multe puncte de vedere nu a fost ceea ce așteptam și a implicat o adaptare continuă.

Doi ani am lucrat pentru stația din Arad. Perspectiva de a ajunge la București părea foarte îndepărtată, nu ni s-a spus niciodată că am putea fi pregătiți pentru asta, vedeam în fața noastră niște standarde foarte înalte, poate aveam și un soi de smerenie, poate că eram și prea tineri, am fost conduși cu o mână de fier, în Arad, ceea ce a fost foarte bine, am primit vestea de pe o zi pe alta: Te vor la București. Probabil că se discuta asta și am spus da pe loc” , a povestit fosta știristă de la Pro TV.

Andreea Liptak, life coach certificat internațional

Andreea Liptak este coach certificat internațional în nutriția de precizie, somn, recuperare și gestionarea stresului, iar în ultimii ani s-a specializat în formularea și implementarea de strategii nutriționale și genetice personalizate pentru longevitate.

Cu o experiență de aproape 15 ani în comunicare și mass-media și alți 15 ani în industria anti-aging, Andreea Liptak Spiridon este co-fondator al Societății de Științe în Nutriție – o organizație non-profit care reunește unii dintre cei mai reputați experți români în nutriție, din România și de peste hotare. Scopul organizației este acela de a oferi educație la cel mai înalt nivel, pentru 3 categorii de audiență: publicul larg, profesioniștii din domeniul nutriției și din domeniille conexe, respectiv factorii de decizie.

La Center for Life România, Andreea Liptak Spiridon formulează programe de educație și coaching pentru mediul corporate, fiind speaker constant pentru unele dintre cele mai mari companii din România. Temele abordate de ea, gravitează în jurul pilonilor strategiilor personalizate pentru longevitate și cuprind informații fundamentate științific permanent actualizate, din domeniile sale de competență, exerciții de conștientizare și sfaturi practice.

ABONEAZĂ-TE la canalul de Youtube

, pornește notificările, pentru că în fiecare sâmbătă de la ora 19:00, ai ocazia să descoperi în PREMIERĂ, ALTCEVA, un podcast care-ți antrenează mintea și-ți hrănește sufletului.

Conținutul „Altceva cu Adrian Artene” poate fi urmărit și pe conturile de

, dar și pe grupul de

CITEȘTE ȘI:

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Stirile Kanal D

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Sport –

12 May, 15:17

HOROSCOP –

12 May, 15:00

Emisiuni –

12 May, 14:53

Ultima oră

Actualitate –

12 May, 14:41

Știri politice –

12 May, 12:43

Știri –

12 May, 10:30

Sursa: https://www.gandul.ro/emisiuni/altceva-podcast/andreea-liptak-a-dezvaluit-la-podcastul-altceva-cu-adrian-artene-ce-inseamna-chemarea-pro-vedeam-un-mijloc-de-a-crea-dreptate-20205990

Ultimă oră

Același autor