16.1 C
Județul Arad
2 decembrie, 2023

Alina Gorghiu: România are nevoie de stabilitate. Vă asigur că nu vom fi parte la niciun fel de criză politică şi guvernamentală

astăzi, 15:17

Ministrul Justiţiei Alina Gorghiu a declarat, vineri la Arad, că România are nevoie de stabilitate pentru a atinge obiectivele şi reformele din PNRR, atragerea fondurilor europene şi aderarea României la Organizaţia pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică (OCDE). Senatoarea PNL a adăugat că partidul din care face parte a arătat responsabilitate în anii în care a fost la guvernare şi a oferit asigurări că liberalii nu vor fi parte la niciun fel de criză politică şi guvernamentală.

„România are nevoie de stabilitate pentru atingerea obiectivelor care ţin de reformele angajate prin PNRR, care ţin de atragerea fondurilor europene, şi aderarea OCDE, un proiect de ţară important la care toţi suntem aliniaţi. Există voinţă pentru a atinge obiectivele de reformă asumate”, a afirmat Alina Gorghiu, într-o conferinţă de presă susţinută vineri la Arad.

Ea a adăugat că „PNL a arătat responsabilitate în toţi aceşti ani cât a fost la guvernare, am asigurat o stabilitate a guvernării în ultimi şi au fost perioade mult mai dificile decât cea prin care trecem acum, dar vă asigur de la Arad că nu vom fi parte la niciun fel de criză politică şi guvernamentală”.

Senatoarea PNL a mai spus că liberalii resping acest lucru şi mulţi colegi din partid resping unele declaraţii privind ieşirea de la guvernare a formaţiunii.

„Capitalul politic al PNL înseamnă maturitate şi responsabilitate, noi nu vom fi niciodata la originea unei crize politice. Cataloghez ca neinspirate puţinele declaraţiile pe tema ieşirii de la guvernare. Respingem acest lucru şi mulţi liberali resping declaraţiile unora cu privire la ieşirea de la guvernare şi generarea unei crize politice”, a completat Gorghiu.

Sursa: https://www.news.ro/politic-intern/alina-gorghiu-romania-are-nevoie-de-stabilitate-va-asigur-ca-nu-vom-fi-parte-la-niciun-fel-de-criza-politica-si-guvernamentala-1922401711002023081521281883

Ultimă oră

Același autor