16.1 C
Județul Arad
2 decembrie, 2023

Alexandru Meszar: Rednic a avut dureri în piept la pauza meciului cu FCSB. După intervenţie deja vorbea de antrenamentul de astăzi

miercuri, 15:50

Alexandru Meszar, acţionar UTA Arad, a declarat, miercuri, că Mircea Rednic a suferit probabil infarctul la pauza meciului cu FCSB. După intervenţia de montare a unui stent, tehnicianul deja vorbea despre antrenament, a precizat oficialul.

“În pauza meciului cu FCSB a avut primele simptome, a avut dureri în piept. Probabil atunci s-a produs infarctul. Azi-dmineaţă a acuzat din nou probleme. Starea lui este foarte bună. Bineînţeles, are o stare de oboseală, trebuie lăsat un pic în linişte. Am vorbit cu el imediat după intervenţie. Deja vorbea de antrenamentul de astăzi”, a spus Meszar la Digi Sport.

El a menţionat că lasă la latitudinea antrenorului decizia cu privire la revenire: “Eu personal nu o să forţez nimic. Poate o pauză mai lungă nu i-ar face bine. Rămâne la latitudinea dânsului”.

Sursa: https://www.news.ro/sport/alexandru-meszar-rednic-a-avut-dureri-in-piept-la-pauza-meciului-cu-fcsb-dupa-interventie-deja-vorbea-de-antrenamentul-de-astazi-1922405030002023081521299844

Ultimă oră

Același autor