17.6 C
Județul Arad
28 martie, 2024

Accident teribil pe DN 24 Vaslui – Bârlad. O persoană a murit, iar alte cinci au fost rănite. A fost chemat elicopterul SMURD

Sursa foto: Antena 3

Un accident teribil a avut loc, duminică dimineața, pe DN 24 Vaslui – Bârlad, în afara localității Crasna, județul Vaslui. O persoană a murit, iar alte cinci au fost rănite.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat că traficul a fost oprit temporar pe DN 24 Vaslui – Bârlad, în afara localității Crasna, județul Vaslui, pentru acordarea de îngrijiri medicale victimelor unui

rutier și pentru cercetarea împrejurărilor producerii impactului. În urma coliziunii dintre două autoturisme, cinci persoane au fost rănite. La fața locului a fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD.

Potrivit ISU Vaslui, accidentul s-a produs pe DN24, în zona localității Crasna, după ce o maşină în care se afla o familie (tată, mamă şi copil), a pătruns pe contrasens şi a intrat în plin într-un autoturism în care se aflau patru persoane, printre care şi un copil de numai un an.

În urma impactului, o persoană a murit, respectiv şoferul primei maşini.

La fața locului au intervenit o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare grea, trei ambulanțe SMURD și două ambulanțe aparținând SAJ Vaslui. În urma impactului, o persoană a murit.

O victimă a fost preluată de un elicopter SMURD, iar alte patru au fost transportate la spital de echipajele SMURD și SAJ.

Sursa: https://jurnalul.ro/stiri/locale/accidenrt-teribil-pe-dn-24-vaslui-barlad-o-persoana-a-murit-iar-alte-cinci-au-fost-ranite-a-fost-chemat-elicopterul-smurd-925551.html

Ultimă oră

Același autor