7.8 C
Județul Arad
18 octombrie, 2024

Situație aberantă la ieșirea din țară spre Ungaria: Toalete publice închise în lanț, după ce licitația de întreținere a fost contestată

Toaletele publice din punctul de trecere a frontierei Nădlac, dar și pe o bună bucată din autostrada A1, au lacătul pe ușă. Acestea au fost închise, după ce licitația pentru întreținerea acestor spații a fost contestată. Cea mai apropiată toaletă publică, ce poate fi folosită după intrarea în țară, se află acum la 25 de kilometri distanță.

Mizerie cumplită la toaletele închise de la vama Nădlac 2.

„Nu avem unde, nu vedeți ce gunoaie sunt pe aici pe jos? Nu se mai face curat, nu se ocupă nimeni de nimic și eu nu pot să respir aici”, spune un bărbat.

Șoferii de tir care trebuie să aștepte ore în șir pentru a ieși din țară sunt revoltați.

„Domnilor, ce să zic, deja pe marginea autostrăzilor fiecare șofer își face nevoile pe unde poate. Oricum în România e chiar dezastru, dezastru, în loc să ne ridicăm noi ne lăsam mai jos”, spune un bărbat.

„Nu ne descurcăm și mi se pare foarte urat”, spune un alt șofer.

„Nu e bine, mai ales că facem și pauza aici în vamă, se face pauză și noaptea, nu e bine deloc”, e de părere un alt șofer de camion.

Toaletele au fost închise după ce licitația pentru întreținerea lor a fost contestată de una dintre societățile participante.

„De la începutul lunii octombrie, am fost nevoiți să închidem în total nouă spații de servicii de pe Autostrada 1 între Nădlac și Cunța, deoarece procedura de licitație pentru găsirea unei firme care să asigure serviciile de ordine și curățenie în aceste spații a fost contestată”, transmite Alina Sabou, purtător de cuvânt DRDP Timișoara.

Prima toaletă deschisă pe A1 de la intrarea în țară prin Vama Nădlac se află la 25 de kilometri distanță.

Operator: Cristian Kovacs

Editor :

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/situatie-aberanta-la-iesirea-din-tara-spre-ungaria-toalete-publice-inchise-in-lant-dupa-ce-licitatia-de-intretinere-a-fost-contestata-2969689

Ultimă oră

Același autor