16.1 C
Județul Arad
19 septembrie, 2024

8 minute de așteptare din camera VAR ca să se valideze un gol la Petrolul-Farul! Hagi: „Nu e treaba mea”

Publicat: 15/09/2024, 07:47

Petrolul Ploieşti a terminat la egalitate, sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Farul, într-un meci din etapa a noua a Superligii.

Farul a mart prin internaționalul prin Denis Alibec (61), cu un şut din unghi, la colţul lung, după ce a fost lansat de Ionuţ Vînă.

Petrolul a egalat prin Gheorghe Grozav (83), care a trimis în plasă după devierea lui Alexandru Tudorie, la centrarea lui Mario Bratu. Faza a avut nevoie de 8 minute de analiză VAR pentru a se valida golul.

„Nu știu de ce în ultimele minute pierdem controlul. Trebuie să stăm bine în teren cu un adversar care urcă, își asumă riscuri mari. Noi nu mai putem să jucăm, pierdem mingi cu o lejeritate incredibilă. Pierdem omul în careu după ce ne uităm la video, le spun.

Avem multe de învățat din toate astea. Nu e treaba mea cu acele minute de așteptare. Important e că publicul a văzut un meci bun. Am făcut față, puteam face și mai bine, am început mai bine a doua repriză.

Am pierdut cu FCSB trei puncte, cu Petrolul iar, în ultimele minute. Trebuie să fim mult mai atenți. Alibec e Alibec, de aia e la echipa națională

Avem și noi un jucător la națională, a făcut diferența, nu mă așteptam să reziste atât de mult azi. E nouar, știe să gestioneze momentele, să reziste fizic.

Hagi: Ei sunt tineri, trebuie să învețe

Sunt lucruri în teren care se simt, se cunosc de câteva săptămâni, sunt doi jucători foarte buni. Nu le-am reproșat nimic jucătorilor, am vorbit cu ei. Ca antrenor trebuie să vorbești, mai ales când sunt jucători tineri. Pierzi omul, îl lași, trebuia să meargă, să urmărească mingea.

De ce s-a dus Grozav? E experiență! Ei sunt tineri, trebuie să învețe”, a declarat antrenorul Farului, Gică Hagi.”, a declarat antrenorul Farului, Gică Hagi.

Petrolul e neînvinsă de şapte etape, în care are trei victorii şi patru egaluri.

Gloria Buzău a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Oţelul Galaţii, într-un meci din etapa a noua a Superligii.

Ce meciuri mai sunt de jucat în etapa 9?

Duminică, 15 septembrie

– ora 18.15: Poli Iaşi – Universitatea Craiova

– ora 21.00: CFR Cluj – FCSB

Luni, 16 septembrie

– ora 18.00: UTA Arad – AFC Hermannstadt

– ora 21.00: Rapid – U Cluj

Loading …

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Stirile Kanal D

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Social –

15 Sep, 09:00

Actualitate –

15 Sep, 08:45

15 Sep, 08:15

Ultima oră

Video –

15 Sep, 08:00

Turism –

15 Sep, 07:50

Știri externe –

15 Sep, 07:40

Sursa: https://www.gandul.ro/sport/8-minute-de-asteptare-din-camera-var-ca-sa-se-valideze-un-gol-la-petrolul-farul-hagi-nu-e-treaba-mea-20303667

Ultimă oră

Același autor